Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο 3ος ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ MASTERS ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης
Η Αίγινα έχει ήδη «βουλιάξει» από τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο), το «πάρτι» στις παραλίες καλά κρατεί και η γιορτή του Μπιτς Βόλεϊ που «φούντωσε» από το απόγευμα του Σαββάτου στο μαγευτικό τοπίο της Πέρδικας, συνθέτουν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα! Το 4ο Masters του Πανελληνίου σιρκουί μπήκε στην τελική ευθεία του και οι κρίσιμοι αγώνες στο Κυρίως Ταμπλό των ανδρών έγιναν ανάμεσα σε γεμάτες εξέδρες, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων εν όψει των κυριακάτικων τελικών. Εκεί, τις δύο θέσεις... κρυφοκοιτάζουν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης, αλλά και οι Φερνάντο Μπιλλήρης / Παύλος Κουζούνης που προκρίθηκαν στα ημιτελικά, διατηρώντας «καθαρό» παθητικό, αφού παραμένουν οι δύο μόνες αήττητες ανδρικές ομάδες.

«Κότσι» και «Ζούπα» κατάφεραν να ξεπεράσουν την ισχυρή αντίσταση των Κοκκινάκη και Πρωτοψάλτη που έβαλαν τα... δύσκολα στους αντιπάλους τους, όμως, τελικά, η εμπειρία ήταν αυτή που μίλησε στα καθοριστικά σημεία και το παιχνίδι έληξε 2-0 (21-19, 21-17). Οι νεαροί άσοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (Κοκκινάκης / Πρωτοψάλτης αντίστοιχα) θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να μπουν στην τετράδα μέσω των κυριακάτικων αγώνων στο ταμπλό των ηττημένων.

Το φως των προβολέων έφτιαξε ακόμα πιο όμορφη ατμόσφαιρα στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, όπου η Εθνική ομάδα των Φερνάντο Μπιλλήρη και Παύλου Κουζούνη, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 απέναντι στους πάντα αξιόμαχους Δημητριάδη και Χατζηηλιάδη που επίσης θα ψάξουν για το εισιτήριο των ημιτελικών μέσα από τη διαδικασία στο ταμπλό των... λαβωμένων.

Masters Αίγινας

Κυρίως Ταμπλό Ανδρών


Σάββατο 6/7

3ος γύρος
13. Ζουπάνης Ν. / Κοτσιλιάνος Γ. - Κοκκινάκης Μ. / Πρωτοψάλτης Α. 2-0 (21-19, 21-17)
14. Δημητριάδης Μ. / Χατζηηλιάδης Δ. - Κουζούνης Π. / Μπιλλήρης Φ. 1-2 (19-21, 21-19, 9-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...