Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ 12ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Την Παρασκευή (19/7, 10:00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Τουρκία, θα ψάξει η Εθνική Κορασίδων για την πρώτη νίκη της στο 12ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας που ολοκληρώνεται στην Ουτρέχτη. Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Πέμπτης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μία ακόμη ευκαιρία γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 (25-20, 25-23, 25-18) από την Ιταλία για τις θέσεις 5-6.

Η Εθνική κατέγραψε έτσι το τέταρτο αρνητικό της αποτέλεσμα (είχαν προηγηθεί τα ματς με Σερβία, Ολλανδία, Πολωνία από τον Α’ όμιλο), αφού για ακόμη μια φορά, πάλεψε, αλλά αυτό δεν της έφτασε για να έρθει και πρώτη νίκη επί ολλανδικού εδάφους.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» ετοιμάζεται για την αυλαία της διοργάνωσης, αφού αύριο θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για τις θέσεις 7-8 και στη συνέχεια θα στρέψει το βλέμμα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Ελλάδα (Φλώρος): Βασιλαντωνάκη, Στράντζαλη, Χαμπηλομάτη, Γκουντιμένκο, Ψωμά, Παπαδοπούλου, Κοκκινάκη (λ), Σουπιώνη λ), Σωτηρίου, Κωνσταντινίδου, Γκοβεδάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...