Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο 2ος ΓΥΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Μεθενίτη / Κις
Έχοντας κάνει την πρώτη έκπληξη κερδίζοντας την Εθνική ομάδα των Βίκυς Αρβανίτη και Πέννυς Καραγκούνη, οι Κάταλιν Κις και Πηγιάννα Μεθενίτη συνέχισαν με φόρα την πορεία τους στο 5ο Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγεται στο Καράβι Sports Club του Σχοινιά.
Η Ουγγαρέζα διαγώνια (πλέον) του Ολυμπιακού και η λίμπερο των Τραχώνων, έχοντας κατακτήσει δύο χρυσά στο Allou! Fun Park και τη Σύρο, αλλά και την 3η θέση στην Αίγινα, επέστρεψαν δυναμικά και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Σχοινιά.

Μαζί τους και οι Αρετή Τέζα / Εύη Χρήστου που κατάφεραν να παραμείνουν αήττητες ακόμα και απέναντι στις νικήτριες της Αίγινας, τις Κύπριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου, οι οποίες «έπεσαν» στο ταμπλό των ηττημένων και την Κυριακή τις περιμένει η μάχη «ο θάνατός σου η ζωή μου» κόντρα στην Εθνική ομάδα των Βίκυς / Πέννυς που καλούνται να ξεπεράσουν το άγχος της πρεμιέρας στο Πανελλήνιο σιρκουί.

Το «εισιτήριο» στα ημιτελικά από το ταμπλό των «λαβωμένων» θα διεκδικήσουν και οι Αθηνά Δηλαβέρη / Μιμή Γκότζη απέναντι στις Μαρία Κοτέογλου και Νίκη Μουντάκη, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής στις 16:00.

Masters Σχοινιά

Αποτελέσματα και πρόγραμμα από το Κυρίως Ταμπλό των Γυναικών

2ος γύρος
5. Αγγελοπούλου Μ. / Κωνσταντίνου Μ. vs Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 1-2 (21-18, 13-21, 13-15)
6. Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. vs Kiss K. / Μεθενίτη Π. 1-2 (21-16, 16-21, 08-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...