Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1-3 (1-1 ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 3-4 ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 Τα Βριλήσσια μείωσαν σημαντικά τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού και έπαιξαν στα ίσα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να πάρει μόνο το πρώτο σετ. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα του Παναθηναϊκού προσέφερε λουλούδια στην Μαρία Χατζηνικολάου για να την τιμήσει για την παρουσία της.  Μερτέκη και Καββαδία ήταν για άλλη μία φορά καλές στο μπλοκ, όπως και Χατζηνικολάου και Οικονομίδου από τα Βριλήσσια.
Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά, ενώ τα Βριλήσσια έκαναν αρκετά λάθη σε επιθέσεις και σερβίς, ενώ δεν μπορούσαν να αποφύγουν το καλό μπλοκ του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» έφτασε εύκολα στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-3) με τα σερβίς της Μερτέκη, κράτησε τη διαφορά στους 4 πόντους, ενώ μετά το 16-12 τα Βριλήσσια ανέβασαν στροφές και πλησίασαν αρκετά. Όμως τα λάθη στα σερβίς και τα μπλοκ άουτ έδωσαν το πρώτο σετ στον Παναθηναϊκό. 
Στο δεύτερο σετ η εικόνα άλλαξε και τα Βριλήσσια πήραν το πάνω χέρι. Με το καλό σέρβις της Οικονομίδου και ένα σερί της Τουριάφ, η ομάδα της Πόλας Κίτσου έφτασε πρώτη στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και αυτός που ξεκίνησε τα λάθη ήταν ο Παναθηναϊκός που αν και έπαιρνε επιθέσεις κυρίως με τη Βασιλαντωνάκη και την Τσίμα,δεν μπορούσε να μειώσει τη μικρή διαφορά . Η Μερτέκη με ένα σερί 6-0 στο σερβίς της, έδωσε το προβάδισμα στις «πράσινες» με 18-16. Η Γκλογκόροβιτς πέτυχε δύο άσσους, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοπαλία, αλλά η Χαντάβα τελείωσε το σετ. 
Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες μπήκαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και πήγαιναν μαζί μέχρι ένα σημείο που πέρασαν μπροστά τα Βριλήσσια για το 13-16. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε ξανά, όταν τα Βριλήσσια άρχισαν να κάνουν μικρά λάθη για λίγα λεπτά, αλλά οι ομάδα των βορείων προαστίων κατέφερε να ξεφύγει χωρίς μεγάλη δυσκολία με τη Χαντάβα να αναλαμβάνει τις περισσότερες επιθέσεις. 
Mπρέικ στο μπρέικ τα ΒριλήσσιαΤο τέταρτο και τελευταίο σετ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Πόλας Κίτσου ήταν καθαρά θέμα των Βριλησσίων. Η Βασιλαντωνάκη αντικαταστάθηκε από τη Νούσια, η Μιλοβάνοβιτς από την Αντούβα και προς τη μέση του σετ η Αποστολάκη πήρε τη θέση της Μερτέκη. Η Ριμπέιρο έκανε ένα εξαιρετικό σερί για στο σερβίς και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της που βρέθηκε μπροστά με 2-13. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις επιθέσεις του, ούτε να αποφύγει τα μεγάλα λάθη σε υποδοχή, άμυνα αλλά και επιθέσεις.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 22-25, 18-25, 14-25)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(Ρούσσης): Γκούζου, Βασιλαντωνάκη, Καββαδία, Μερτέκη, Τσίμα, Μιλοβάνοβιτς/ Κελεσίδου (λ), Αντουβά, Νούσια, Αποστολάκη, Τσατσούρη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σαμαράς - Κίτσου): Γκλιγκόροβιτς, Ριμπέιρο, Τουριάφ, Χατζηνικολάου, Οικονομίδου, Χαντάβα/ Κοκκίου (λ), Καραγκούνη, Γιοβάνη, Μαβιλίδη, Λεωνίδου.
Η εξέλιξη του αγώνα πόντο πόντο: ΕΔΩ

Α1 Γυναικών
Πλέι οφ - Μικροί Τελικοί
1ος αγώνας - 9 Απριλίου
Φ.Ο. Βριλησσίων – Παναθηναϊκός 2-3 (22-25, 19-25, 25-21, 25-20, 15-17)
2ος αγώνας - 11 Απριλίου
Παναθηναϊκός – ΦΟ Βριλησσίων 1-3 (25-22, 22-25, 18-25, 14-25)
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...