Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-3 ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 
 Ο Παναθηναϊκός "έσπασε" για δεύτερη φορά την έδρα των Βριλησσίων, επικράτησε με 3-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Τσάλεντζ Καπ τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Α1 βόλεϊ των γυναικών.
 
Κάτοχο απέκτησε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινες "έσπασαν" για δεύτερη φορά την έδρα των Βριλησσίων και τερμάτισαν στην τρίτη θέση η οποία τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάλεντζ Καπ της επόμενης περιόδου.
Το ματς:
Οι πράσινες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Το Τριφύλλι ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου και έφτασαν να προηγούνται με 17-14 και 18-15.
Τότε τα Βριλήσσια έτρεξαν ένα επί μέρους 4-1 και έφεραν το σετ στα ίσα με άσο από την Τουριάφ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε όμως άμεσα και με δύο άσους από την Μερτέκη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, αλλά και το σετ με 25-20.
Στο δεύτερο σετ είχαμε ντέρμπι. Τα Βριλήσσια πίεσαν με το σερβίς και δημιούργησαν προβλήματα στην υποδοχή του Παναθηναϊκού. Έτσι κατάφεραν να συντηρούν ένα μικρό προβάδισμα.
Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει λύσεις και να ισοφαρίσει στο 17-17 με ένα μπλοκ της Γκουζού. Οι δύο ομάδες έκτοτε πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και στο 23-23. Τότε με μια επίθεση από την Τουριάφ και ακόμα μία από την Χαντάβα τα Βριλήσσια πήραν το σετ (25-23) και έκαναν το 1-1.
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε και πάλι με τον Παναθηναϊκό να παίρνει και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού. Τα Βριλήσσια ήταν μπροστά μέχρι και το το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ όταν οι πράσινες κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 8-7.
Έκτοτε οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση δεν άφησαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Σαμαράς το σετ πήγε στον Παναθηναϊκό με 25-22.
Το τέταρτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Τα Βριλήσσια δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο με τον Παναθηναϊκό να δείχνει αποφασισμένος και κάνει το 3-1.
Έτσι και έγινε αφού οι πράσινες είχαν από την αρχή μεγάλη διαφορά και τελικά κατέκτησαν το τέταρτο σετ με 19-25.
Βριλήσσια - Παναθηναϊκός 1-3
Τα σετ: 20-25, 25-23, 22-25, 19-25
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...