Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 1-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Iωάννα ΙΩΑΝΝΟΥ
Με εντός έδρας ήττα συνέχισε και ουσιαστικά έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, το α΄ τμήμα των κορασίδων μας από τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 1-3 (25-21, 25-27, 17-25, 13-25).
Ο αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος και για τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας που ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη για τον αγώνα αυτό, με τις προπονήσεις να μη διεξάγονται μόνο για δύο ημέρες στις γιορτές του Πάσχα, μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη για τη νίκη και την πρόκριση της. 
Τα κορίτσια μας έπαιξαν καταπληκτικό αγώνα, όμως οι ατυχίες από τους τραυματισμούς δε μας επέτρεψαν το δικαίωμα στο όνειρο.
Στον τραυματισμό της βασικής μας πασαδόρου Αμοιρίδου, η οποία δεν ήταν καν στη 12άδα, ήρθε και προστέθηκε η απουσία της τελευταίας στιγμής της Αγγέλη, αλλά και ο τραυματισμός με διάστρεμμα της καλύτερης μας αθλήτριας μέχρι εκείνη τη στιγμή Λιόλιου στο 21-18 του 1ου σετ, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδιοργανωθεί και να παλεύει πια για την πρόκριση με μειωμένες πιθανότητες.
Παρ΄ όλες όμως αυτές τις ατυχίες, η ομάδα μας υπερέβαλε τον εαυτό της, πάλεψε όλους τους πόντους, κατάφερε και  προηγήθηκε με 1-0 στα σετς.
Στο τέλος του 2ου σετ, η Λιόλιου επανήλθε στον αγώνα, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της, ήταν φανερό ότι χώλαινε και δεν πατούσε καλά. Παρά ταύτα, η ομάδα μας έκανε τεράστια προσπάθεια και ενώ η Αργυρούπολη προηγήθηκε με 7-10, 16-17, 20-22, 21-24, η Δραπετσώνα με ανατροπή έφτασε στο σετ - μπολ με 25-24, με την Αργυρούπολη να απαντά και με σερί 0-3, να ισοφαρίζει στα σετς.
Στο σημείο αυτό, από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, πρέπει να εκφράσουμε τις αμέριστες ευχαριστίες και το θαυμασμό μας για το άνθρωπο - φυσικοθεραπευτή κ. Μυστίδη, πατέρα αθλήτριας της Αργυρούπολης, ο οποίος στον τραυματισμό της αθλήτριας μας Λιόλιου, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και επιμελήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταστεί δυνατή η επάνοδος της αθλήτριας μας στον αγώνα. Ένα τεράστιο μπράβο σ΄ αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.  
Στα επόμενα δύο σετς, ήταν φανερή η ψυχολογική κούραση των κοριτσιών μας, οι οποίες δεν κατάφεραν να βρουν τα απαιτούμενα αποθέματα δυνάμεων, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη, με αποτέλεσμα η Αργυρούπολη να κερδίσει με 1-3 και να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αντωνόπουλου και της κας. Παπαθανασίου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Χάνου Κ., Ιωάννου, Μπουρέλι, Λιόλιου, Πόποβα, Βεντούρη, Παπαδόγγονα (λ), Χάνου Στ. (λ), Στοίτσεβα, Σαλτουρίδου, Βλασταρίδου.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Μυτσκίδης) Χαλκίδου, Ζουμπούκου, Καραμπάγια, Γιατρά, Μπουντούρογλου, Γούλα, Νιώτη (λ), Μυστίδου (λ), Τζώρτζη.
Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (15-00) 10
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (09-08) 08
-----------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (05-11) 05
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (02-12) 04   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...