Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ



Γυρνούν με το χρυσό οι Κότσι, Ζούπα
 
 Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης από το Κάρτζαλι της Βουλγαρίας όπου διεξήχθη το 2ο τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος. 

Στον τελικό των ανδρών είχαν να αντιμετωπίσουν και το ‘εχθρικό κοινό’. Οι 200 περίπου Βούλγαροι θεατές στήριξαν με θέρμη τους συμπατριώτες τους Μαρίνοφ / Ντίμοφ, ωστόσο στο φινάλε του αγώνα χειροκρότησαν ιπποτικά το ελληνικό δίδυμο που επικράτησε με 2-0 (21-16, 23-21).

«Είναι το πρώτο χρυσό που πανηγυρίζουμε σε επίπεδο Ανδρών αφού είχαμε φτάσει μέχρι τη 2η θέση. Τα παιδιά έπαιξαν καλά σε όλο το τουρνουά, το οποίο ιδιαίτερα στους άνδρες ήταν αρκετά ανταγωνιστικό αφού χώρες όπως η Σερβία και η Βουλγαρία επενδύουν ολοένα και περισσότερο. Η εμπειρία όμως που έχει αποκτήσει η ομάδα μέσα από τη συμμετοχή της σε μεγάλα τουρνουά έχει βοηθήσει σημαντικά και σιγά, σιγά βγαίνει η δουλειά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια», δήλωσε ο προπονητής τους Σπύρος Καραχάλιος.

Στον ημιτελικό η ελληνική ομάδα νίκησε την δεύτερη βουλγαρική ομάδα των Νικολάι Κόλεφ / Ντίμιταρ Κάλτσεφ με 2-0 (21-16, 21-07) ενώ οι Μαρίνοφ, Ντίμοφ νίκησαν τους ρουμάνους Αντριαν Φλορίν Χόλχος, Μόισα Πέτρου Αμπρουντάν με 2-0 (23-21, 21-09).

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι βούλγαροι Νικολάι Κόλεφ / Ντίμιταρ Κάλτσεφ που νίκησαν τους ρουμάνους Αντριαν Φλορίν Χόλχος, Μόισα Πέτρου Αμπρουντάν με 2-1 (14-21, 23-17, 15-13).

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...