Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αθλητισμός χωρίς γήπεδα γίνεται; Δεν γίνεται!


Αθλητισμός χωρίς γήπεδα γίνεται; Δεν γίνεται!
Από την 1η Σεπτεμβρίου… καταρρέει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού, μια και δεν μπορούν να λειτουργήσουν κολυμβητήρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια κ.α.
Δυστυχώς τα δυσάρεστα στην Ελλάδα της… παρακμής, της Τρόικας και των απίστευτων καταστάσεων, συνεχίζονται… Από την 1η Σεπτεμβρίου… καταρρέει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού, μια κι εξαιτίας έλλειψης της Άδειας Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων που βγαίνει από την Αποκεντρωμένη διοίκηση της εκάστοτε περιοχής, δεν μπορούν να λειτουργήσουν κολυμβητήρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια κ.α.
Κι αν κάποιος από τους υπευθύνους τολμήσει να παρανομήσει, τιμωρείται με 50.000 πρόστιμο ο υπεύθυνος της εγκατάστασης αλλά κι εκείνος που την χρησιμοποιεί, ενώ διώκεται και με ποινικές ευθύνες!

Καλό, πάντως, είναι να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι κλείνουν τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης (τα μεγάλα Ποσειδώνιο, Εθνικό αλλά και πολλά ακόμη) διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι αρμόδια δεν έστειλε τους υπαλλήλους της να κάνουν αυτοψία και μετά να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Αποκεντρωμένης για να βγάλει νέα άδεια. Θυμίζουμε ότι αυτή η άδεια ήταν μέχρι τις 31/06/2014 (προσωρινή από τον αρμόδιο υφυπουργό) και πήρε παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2014.

Ακόμα λύσεις δεν έχουν δοθεί, ούτε με κάποια άλλη παράταση από την πλευρά του Γιάννη Ανδριανού, ούτε από τις αρμόδιες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Για παράδειγμα ο Σάκης Παπαγεωργίου, υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης έστειλε στην Αποκεντρωμένη και στον κ. Καρούντζο έγγραφο για το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 23 Ιουνίου (κοντά πριν 70 μέρες!) κι όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει Αδεια Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης και δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση ούτε δέχθηκε επίσκεψη από τους αρμοδίους υπαλλήλους για αυτοψία.

Ποια ήταν η δικαιολογία που του μετέφεραν; «Το τελευταίο μέλος του Δ.Σ. της Αποκεντρωμένης επιστρέφει στις 9 Σεπτεμβρίου και τότε θα συνεδριάσουμε!», ανέφεραν. Ημαρτον…

Πηγή: Waterpololive.gr
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...