Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ SARON HOTEL ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ

Για το Σαββατοκύριακο 13-14/09, προγραμματίστηκε ένα διαφορετικό διήμερο για το γυναικείο μας τμήμα.
Συγκεκριμένα οι 13 κοπέλες που αποτελούν φέτος το δυναμικό μας, συνοδευόμενες από την προπονήτρια τους κα. Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και την έφορο τους κα. Μαίρη ΑΝΘΗ, το πρωί του Σάββατου θα αναχωρήσουν για το Σούνιο, όπου θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο SARON.
Κατά το διήμερο αυτό, θα δοθεί η δυνατότητα ώστε να συσφιχθούν οι σχέσεις των αθλητριών μεταξύ τους και θα πραγματοποιηθούν μια μίνι προετοιμασία στην άμμο, αποφορτισμός από το μέχρι τώρα βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας, aqua aerobic στην πισίνα του ξενοδοχείου, ασκήσεις ενδυνάμωσης στη θάλασσα. Την Κυριακή το απόγευμα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Λαύριου, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το πρωί.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε το ξενοδοχείο και ιδιαίτερα την κα. Χαρά ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ, για την προσφορά και φιλοξενία αυτή, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στους στόχους τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...