Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

''ΕΦΥΓΕ'' Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Μια τεράστια και αναπλήρωτη απώλεια θρηνεί από σήμερα ο σύλλογος μας, αλλά και ολόκληρη η πόλη και ο αθλητικός κόσμος.
Στις 19:00 στο Πειραικό Θεραπευτήριο, έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Αριστείδης ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
Μια εμβληματική φυσιογνωμία, ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένας ηγέτης σε όλα του, ένας άνθρωπος που στη ζωή του, μόνο καλό έκανε, ένας αγωνιστής, που κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας ότι η θέληση για ζωή και προσφορά που είχε, μπορεί να κάνει θαύματα, ένα κινούμενο ιατρικό θαύμα κατά δήλωση των γιατρών του.
Έμεινε όρθιος σε ολόκληρη τη ζωή του, μέχρι τις 31 Αυγούστου, όταν αν και πρόσφατα χειρουργημένος, έδωσε το παρόν στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.
Ο Αριστείδης, γεννήθηκε στις 01/06/1937 και είχε διατελέσει μεταξύ όλων των άλλων Πρόεδρος επί σειρά ετών στον Αθλητικό Οργανισμό δήμου Δραπετσώνας, Πρόεδρος στον ΑΣ Δραπετσώνας και βέβαια από το 2008 μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος του συλλόγου μας.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις 14:00 στον Αγ. Φανούριο στη Δραπετσώνα.
Το ένα από τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, εδώ και δύο χρόνια έχει το όνομα του και με απόφαση του δ.σ. του συλλόγου μας, αύριο και τα δύο κλειστά γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...