Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ACTIVITIES & SPORTS GATEWAY ΚΑΙ ΒΟΛΕΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΑΖΙ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία του συλλόγου μας, με την εταιρία Activities & Sports Gateway.
Η συγκεκριμένη εταιρία, θα είναι κοντά μας υποστηρικτικά σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας, αλλά και ο σύλλογος μας θα δηλώνει παρών σε όλες τις διοργανώσεις που έχει προγραμματίσει η εταιρία.
Όπως αντιγράφουμε από τον ιστότοπο της και το εταιρικό προφίλ της: 
Η Activities & Sports Gateway είναι μια διεθνής εταιρία, πλήρως ειδικευμένη στην παροχή ενός μεγάλου εύρους αθλητικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές αλλά συγχρόνως απευθύνεται και στο κοινό που ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε μια σειρά αθλημάτων και δραστηριοτήτων συνδυάζοντας δραστηριότητες σε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα όλη τη διάρκεια του έτους.
Αν και ακούγεται αρκετά κοινότυπο, οι πελάτες μας στο εξωτερικό (κυρίως) αλλά και στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η Activities & Sports Gateway είναι ιδιαίτερα επιλεκτική κατά τη διαδικασία επιλογής της ομάδας πελατών που καλείται να εξυπηρετήσει από διάφορες χώρες, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να παρέχουμε σε κάθε ομάδα πελατών με προσωπική φροντίδα, επαγγελματισμό και επιμέλεια, εκείνο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε άριστους τουριστικούς προορισμούς χειμώνα και καλοκαίρι που καθιστούν την αθλητική συμμετοχή σε ομαδικά sports μια μοναδική αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία στην Ελλάδα.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα αναπαράστασης και διαχείρισης για τους αθλητές που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και έξω από το γήπεδο, ενώ συμμετέχουν σε καλά οργανωμένα διεθνή τουρνουά στην Ελλάδα.
Η Activities & Sports Gateway διαθέτει ισχυρή διασύνδεση (networking) με εγχώριες και διεθνείς οργανώσεις, ομοσπονδίες και ομάδες σε μια σειρά αθλημάτων μέσω της ανάπτυξης προσωπικών και εταιρικών σχέσων με σημαντικούς προπονητές, διοικήσεις και κορυφαίους αθλητές στην Ευρώπη και την Αμερική.
Η δική μας Ομάδα Διοίκησης, οι συνεργάτες μας καθώς και οι επαγγελματίες σύμβουλοι είναι επώνυμοι και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι στον τομέα της ειδικότητάς τους και αυτό διασφαλίζει την άριστη διαχείριση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα δίκτυα των πελατών της εταιρείας.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η εταιρία αναγνωρίζεται από τους πελα΄τες και συνεργάτες της στο εξωτερικό ως η πλέον αναγνωρίσιμη και αξιοσέβαστη επιχεπιρηση στους εξειδικευμένους τομείς παροχης υπηρεσιών sports management και recreation στην Ελλάδα.
Ειλικρινά ανυπομονούμε να έχουμε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε στην Ελλάδα μια μοναδική και αξέχαστη αθλητική δραστηριότητα η οποία θα συνδυάζεται με μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία υποδοχής και φιλοξενίας των αθλητών και των συνοδών τους σε πολύ όμορφους ταξειδιωτικούς  προορισμούς στην Ελλάδα.

Η Ομαδα Διοίκησης της Activities & Sports Gateway
Από την πλευρά μας, ευχόμαστε την άριστη συνεργασία μας και την καλύτερη επιτυχία στις καινοτόμες δράσεις της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...