Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κ17 JUNIORS FINAL: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Θανόπουλος / Κυπριώτης και οι Γεωργαντά / Σακκά

Οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος / Σάββας Κυπριώτης στους παίδες και στις κορασίδες οι Λαμπρινή Γεωργαντά / Κατερίνα Σακκά ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου, φθάνοντας στα χρυσά μετάλλια στο τελικό τουρνουά K17 Juniors Final που ολοκληρώθηκε στην Κυανή ακτή Πρέβεζας και στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club.

Στον τελικό των κοριτσιών, οι Λαμπρινή Γεωργαντά / Κατερίνα Σακκά επικράτησαν 2-0 σετ (21-17, 21-15) των Ιωάννα Δαβαρία / Βίκυ Εφεντάκη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στις αναπτυξιακές κατηγορίες του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στα αγόρια, οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος / Σάββας Κυπριώτης από την Κω, νίκησαν με 2-0 σετ (21-17, 23-21) τους Δημοσθένη Πατλάκα / Πέτρο Σισμανίδη και έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδας στην κατηγορία των Κ17.

Το χάλκινο μετάλλιο στους παίδες κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος / Λεωνίδας Πετρόπουλος και στις κορασίδες η ομάδα των Ειρήνη Λιέπουρη / Ισιδώρα Λιέπουρη.

«Είμαστε πάρα πολύ περήφανες, γιατί το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο αρχικός μας στόχος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, διότι έχουμε και το Κ19, είπαν οι Λαμπρινή Γεωργαντά / Κατερίνα Σακκά.

Το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό, κουραστήκαμε για αυτό και δουλέψαμε σκληρά. Χαρήκαμε πολύ για το αποτέλεσμα και μακάρι να έχουμε και άλλα τέτοια. Επόμενος στόχος το Κ19, ανέφεραν οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος / Σάββας Κυπριώτης.

Τις απονομές έκαναν οι κα. Ιφιγένεια Τέφα, Μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., ο κ. Χρήστος Μπαΐλης, δήμαρχος Πρεβέζης, ο κ. Στέργιος Γιαννάκης, βουλευτής Πρεβέζης, ο κ. Σπύρος Σακκάς, Πρόεδρος του Club Beach Volley Ερμής, ο κ. Χρήστος Μάκης, Αντιπρόεδρος του Club Beach Volley Ερμής, ο κ. Πέτρος Αυδίκος, Γραμματέας του Club Beach Volley Ερμής, ο κ. Γεώργιος Γώγος, Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και ο κ. Παντελής Κικέρης, Διευθυντής Ναυτικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...