Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ιστιοπλοία: Χάλκινο μετάλλιο για Παππά -Τσαμοπούλου στο Πανευρωπαϊκό U19

Ένα τρομερό σερί επιτυχιών συνεχίζει το δίδυμο Παππά-Τσαμοπούλου στην κατηγορία του 420. Από το 2017 και μέσα σε τρία χρόνια πέτυχαν να ανέβουν στο βάθρο και στις έξι σερί διεθνείς διοργανώσεις ιστιοπλοΐας, στις οποίες συμμετείχαν.
Ένα εκπληκτικό και μοναδικό σερί επιτυχιών για τα δρώμενα της ελληνικής ιστιοπλοίας  συνεχίζει το δίδυμο Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου στην κατηγορία του 420.
Σε λιγότερο από έναν μήνα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, επιτυχία που ήρθε μετά από πέντε χρόνια για την Ελλάδα,  κατέκτησαν στην Ισπανία το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα u19.
Από το 2017 και μέσα σε τρία χρόνια πέτυχαν να ανέβουν στο βάθρο και στις έξι σερί διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν. Δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τέσσερα Ευρωπαϊκά με προπονητή τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.
-2017: Ασημένιο μετάλλιο  στο  (U17) Open European Championship  στην Αθήνα  και ασημένιο  στο U17 Junior European Championship  στη Γκάρντα της Ιταλίας.
-2018: Χρυσό μετάλλιο στο  (U17) Junior European Championship  στη Σεσίμπρα της Πορτογαλίας και ασημένιο στο (U17) World Championship  στο των ΗΠΑ.
- 2019: Χάλκινο στο Women World Championship  στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας  και χάλκινο στο (U19) Junior European Championship  στη Vilagarcia de Arousa  της Ισπανίας.
Στο Πανευρωπαϊκό της Ισπανίας η ελληνική ιστιοπλοία πανηγύρισε άλλα δύο μετάλλια. Στην κατηγόρια 470 οι Νίκος Μπριλάκης και Νίκος Γεωργακόπουλος κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο ενώ στην κατηγορία 420 κάτω των 17 οι Έλενα Σωτηρίου-΅Ελένη Γιαννούλη τερμάτισαν στην τρίτη θέση και κρέμασαν στο λαιμό  τους το χάλκινο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...