Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη

Ιστορία έγραψε στην άμμο του Αγίου Νικολάου η Βίκυ Αρβανίτη με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Οι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρβανίτη έγινε η πρώτη αθλήτρια που φθάνει τα 10 πρωταθλήματα στην καριέρα της, ενώ η Καραγκούνη πανηγύρισε το τέταρτό της τίτλο και τρίτο με δίδυμο την Αρβανίτη.

Στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, Αρβανίτη/Καραγκούνη επικράτησαν της Δήμητρας Μαναβή και της Κωνσταντίνας Τσοπούλου με 2-0 (21-14, 21-13) σετ και πανηγύρισαν το τρίτο τους πρωτάθλημα ως ζευγάρι στην άμμο.

«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Όσες φορές και αν έχεις πάρει το πρωτάθλημα, ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτός που είναι φαβορί έχει όλη την πίεση ότι πρέπει να κερδίσει. Τα κορίτσια μπορούσαν να παίξουν πιο ελεύθερα, αλλά εμείς ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαρές, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το επίπεδο έχει ανέβει και γι'αυτό ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος 100% συγκεντρωμένες για τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην επιστροφή μου πήρα το 10ο πρωτάθλημα στην καριέρα μου. Του χρόνου πάλι» δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη.

Η Πένυ Καραγκούνη από την πλευρά της τόνισε: «Το ήθελα πάρα πολύ να πάρω το πρωτάθλημα με την Βίκυ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την χρονιά και νομίζω πως κάτι μου χρωστούσε ο Θεός από πέρυσι. Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στην αδερφή μου Δήμητρα και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που ελπίζω τώρα είναι να επιτευχθεί ο μεγάλος μας στόχος που είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...