Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Σπανάκης και Μιχαλόπουλος

Ο Οδυσσέας Σπανάκης και ο Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος κατέκτησαν το χρυσό στην κατηγορία U17 του παγκοσμίου πρωταθλήματος 420. Χάλκινο για τις Παππά και Τσαμοπούλου.
Δύο ακόμα μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ιστιοπλοΐα. Αυτή τη φορά δύο ελληνικά πληρώματα ανέβηκαν στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της κατηγορίας 420 το οποίο ολοκληρώθηκε στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.
Στα αγόρια ηλικία U17 οι Οδυσσέας Σπανάκης και Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος κατέκτησαν το χρυσό.
Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε εντυπωσιακά τις προσπάθειες του και τις ολοκλήρωσε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του με μόλις 20 βαθμούς ποινής και κατέκτησε εύκολα το χρυσό. Πίσω τους ήταν οι Γάλλοι, Ντελέρκ και Ρόσι, με 33 βαθμούς ποινής και την τριάδα έκλεισαν οι Ισπανοί, Μοράλες και Μπετενκούρ.
Στην κατηγορία των γυναικών η Μελίνα Παππά και η Μαρία Τσαμοπούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Σε αντίθεση με τους Σπανάκη και Μιχαλόπουλο τα δύο κορίτσια χρειάστηκε να κάνουν μεγάλο ντεμαράζ μετά το μέτριο ξεκίνημά τους κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο με 54 βαθμούς ποινής. Πρώτες ήταν οι Χίκοτ και Μπόιλ από τη Μεγάλη Βρετανία και ακολούθησαν οι Κααλίτσι και Γκρέγκορι από την Ιταλία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...