Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΟΙ IΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ANTIRRION MASTERS

Με 4 αθλητές του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί το ANTIRRION MASTERS 12-14/07.
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ με συμπαίκτη του τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με 351,75 πόντους, είναι στο Νο4 του κυρίως ταμπλό και θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν στον τελικό.
Ο Γιώργος ΜΑΝΙΚΑΣ με συμπαίκτη του τον Χ. Παπανδρόπουλο, με 189 πόντους είναι στο Νο4 των προκριματικών και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη μία από τις 4 θέσεις, που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό.
Ο Κώστας ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, με συμπαίκτη του τον Ανέστη Δημητριάδη, με 175,5 πόντους είναι στο Νο8 των προκριματικών και έχουν τον ίδιο στόχο. Την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.
Ο Παύλος ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ, με συμπαίκτη του το Σ. Ντάλλα, με 147 πόντους είναι στο Νο 10 των προκριματικών και έχουν τον ίδιο στόχο.
Συνολικά στα προκριματικά, θα μετάσχουν 40 ομάδες και μαζί μ΄αυτές που έχουν προκριθεί στο κυρίως ταμπλό, συνολικά είναι 48.
 
Τα προκριματικά ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (12/07) στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν στην παραλία Αντιρρίου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (13/07).

Ευχόμαστε και στους 4 αθλητές μας, καλή επιτυχία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...