Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

5η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΣΙΠΗ / ΒΙΡΤΟΠΕΑΝΟΥ. 7η ΘΕΣΗ ΟΙ ΔΕΜΕΝΙΚΑ / ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΜΗ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ ΣΤΟ JUNIORS REGIONAL Κ-17 ΕΣΠΕΔΑ

Με αρκετά μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας, πραγματοποιήθηκε χθες το  Juniors Regional της ΕΣΠΕΔΑ στο enso B.V. CLUB.
Και οι τρεις ομάδες μας, πραγματοποίησαν έξοχες εμφανίσεις, σ΄ αυτή τη δεύτερη επαφή τους με το άθλημα της άμμου, αν και υπολείπονταν σημαντικά και σε ηλικιακό αλλά και εμπειρικό επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων.
Πρώτες στην άμμο, μπήκαν οι Κατσίπη / Βιρτοπεάνου και στον πρώτο τους γενικά αγώνα στην άμμο, επιβλήθηκαν των Τσαγκαδωράκη / Τσαγκοπούλου με 2-1 (21-17, 15-21, 15-13) με τεράστια ανατροπή στο 3ο σετ, από 3-12.
Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, είχαμε περιστατικό ζαλάδας από ηλίαση της Βιρτοπεάνου, γεγονός που δεν της επέτρεψε να έχει ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες της.
Τη σκυτάλη πήραν οι Κατεμή / Κογκαλίδη, οι οποίες ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα, από τις Μοσχοβίτη / Σταθοπούλου με 0-2 (16-21, 15-21).
Το τρίτο χρονικά ζευγάρι του συλλόγου μας, Δεμενίκα / Παρασχάκη στον πρώτο του αγώνα, ηττήθηκε από τις Σαμιώτη / Πετρουλάκη με 0-2 (6-21, 8-21).
Μετά από λίγη ώρα το ίδιο ζευγάρι Δεμενίκα / Παρασχάκη, κλήθηκε για το δεύτερο αγώνα του, με αντίπαλες τις Φωτιάδη / Ρεντούλα, που ήταν οι νικήτριες με 2-0 (21-5, 21-6), καταλαμβάνοντας την 7η θέση του πρωταθλήματος
Οι Κατσίπη / Βιρτοπεάνου, συνεχίζοντας στο ταμπλό των νικητριών, στο δεύτερο αγώνα τους, αντιμετώπισαν τις πρωταθλήτριες Παυλοπούλου / Μπέρμπερη, οι οποίες επιβλήθηκαν με 2-0 (21-4, 21-0).
Οι Κατεμή / Κογκαλίδη, στο δεύτερο αγώνα τους, αντιμετώπισαν τις Φωτιάδη / Ρεντούλα, οι οποίες κέρδισαν με 2-0 (21-10, 21-13), καταλαμβάνοντας κι αυτές την 7η θέση.  
Τελευταίος αγώνας για τις ομάδες μας, ήταν αυτός των Κατσίπη / Βιρτοπεάνου, για την είσοδο στα ημιτελικά, με αντίπαλες τις Φωτιάδη / Ρεντούλα, οι οποίες αποδείχτηκαν ο ''δήμιος'' των ζευγαριών μας, καθώς επιβλήθηκαν πάλι με 2-0 (21-5, 21-6), αφήνοντας το δίδυμο μας στην 5η θέση. Χαρακτηριστικό, ότι το ζευγάρι αυτό, επιβλήθηκε και των τριών ομάδων μας, αποκλείοντας τες από τη συνέχεια.
 
Οι πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες, είναι οι:
Κ-17 ΑΓΟΡΙΑ ΔΡΟΣΗΣ / ΤΟΥΛΗΣ
Κ-19 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΦΟΥΡΟΣ / ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
Κ-17 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ
Κ-19 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ / ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...