Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

OLYMPIA MASTERS: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για Μεθενίτη / Σπανού

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ σε τουρνουά Masters πανηγύρισαν στην άμμο της πλατείας του παλαιού Δημαρχείου στην Αρχαία Ολυμπία οι Πηγιάννα Μεθενίτη / Άννα Σπανού. Το δίδυμο από την Αθηνά στον τρίτο τους τελικό σε major τουρνουά ανέβηκαν για δεύτερη φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας την ανατροπή κόντρα στις... πρωτάρες σε τελικό Masters Έφη Μυρίλλα / Λήδα Σαριδάκη.
Μεθενίτη / Σπανού αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ από τις μαχητικές Μυρίλλα / Σαριδάκη πήραν τη νίκη με 2-1 (18-21, 21-12, 15-08) σετ και θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στον Άγιο Νικόλαο για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος με ανεβασμένη ψυχολογία.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένες για άλλη μια πρωτιά στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ήταν ιδανική προετοιμασία για τα τελικά του Αγίου Νικολάου, που το επίπεδο θα είναι ακόμα πιο ανεβασμένο. Στην Αρχαία Ολυμπία το κυρίως ταμπλό είχε πολύ καλές ομάδες και χαίρομαι που αντεπεξήλθαμε» σχολίασε η Άννα Σπανού και η Πηγιάννα Μεθενίτη συμπλήρωσε:

«Ελπίζω στον Άγιο Νικόλαο να μην φοράω την επιστραγαλίδα όπως κάνω τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πάμε τώρα στον Άγιο Νικόλαο "γεμάτες" και έτοιμες να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι χαρούμενη που παίζω με την Άννα και κυρίως ότι είμαι η πρώτη της επιλογή για συμπαίκτρια όταν επιλέγει να παίξει μπιτς βόλεϊ. Για ακόμα ένα τουρνουά παίξαμε με καρδιά και ψυχή και είμαστε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα».

Τελικός

Έφη Μυρίλλα / Λήδα Σαριδάκη - Πηγιάννα Μεθενίτη / Άννα Σπανού 1-2 (21-18, 12-21, 08-15)

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Διονυσία Μάτιου / Φαμπιόλα Τερζίου - Έφη Μυρίλλα / Λήδα Σαριδάκη 0-2 (18-21, 18-21)
Μαρία Κλέπκου / Έλενα Μπάκα - Πηγιάννα Μεθενίτη / Άννα Σπανού 1-2 (17-21, 21-12, 16-18)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...