Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

9η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑNTIRRION MASTERS ΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ / ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

Την 9η θέση του ΑNTIRRION MASTERS κατέκτησαν οι Κογκαλίδης / Δημητριάδης (Νο 8) μετά τις σημερινές δύο ήττες τους στον πολύ δύσκολο Α΄ όμιλο.
Αρχικά αντιμετώπισαν τους Β. Μανδηλάρη / Μπιλλήρη (Νο 9) οι οποίοι ήταν και οι νικητές με ανατροπή με 2-1 (14-21, 21-16, 15-7) σε 57'.
Στη συνέχεια αντιμετώπισαν την τρίτη ομάδα του όμιλου Μπανιώτη / Τερζόγλου (Νο 1) σημειώνοντας και τη 2η ήττα που σήμαινε και αποκλεισμός για τη συνέχεια με 2-0 (21-19, 21-19) σε 43΄.
Αντίθετα οι Ιωαννίδης / Πολυχρονιάδης (Νο 4) κληρώθηκαν στον Δ΄ όμιλο και με δύο νίκες, προκρίθηκαν στους αυριανούς προημιτελικούς.
Στον πρώτο τους αγώνα, αντιμετώπισαν τους Γεωργακόπουλο / Κανά (Νο 12), φτάνοντας στη νίκη με 2-0 (21-12, 21-12) σε 39΄.
Στη συνέχεια, έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους, επί των Kimple / Νιώπα (Νο 5) με 2-0 (21-17, 21-19) σε 40΄, παίρνοντας και την πρόκριση ως πρώτοι στον όμιλο τους.
Έτσι ο σύλλογος μας, έχει ακόμα εκπρόσωπο του στο Αντίρριο και ευχόμαστε στον Παναγιώτη και στο συμπαίκτη του Αλέξανδρο, την πρόκριση τους στον τελικό.
 
 
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τα ζευγάρια των προημιτελικών που προέκυψαν είναι τα εξής:

10.00: Γιώργος Καντιώτης / Νίκος Ντόντης - Νεκτάριος Γεωργακόπουλος / Αντιόλ Κόλα
follow: Ιάσονας Κανέλλος / Δημήτρης Χατζηνικολάου - Βασίλης Μανδηλάρης / Φερνάντο Μπιλλήρης
follow: Παναγιώτης Ιωαννίδης /Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Γιώργος Μιχελάκης / Βασίλης Μούχλιας
follow: Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου - Νόα Κιμπλ / Δημήτρης Νιώπας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...