Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

OLYMPIA MASTERS: Πρώτη θέση στην Αρχαία Ολυμπία για Μπανιώτη/Τερζόγλου

Με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Masters στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν στα τελικά του Αγίου Νικολάου οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου.

Μετά από συναρπαστικό τελικό που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση και παρακολούθησε πλήθος κόσμου που κατέκλεισε κάθε γωνιά των εξεδρών στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Δημαρχείου στην Αρχαία Ολυμπία οι Μπανιώτης / Τερζόγλου κατέκτησαν τον τίτλο.

Το δίδυμο από την Θράκη ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε major τουρνουά του πανελλήνιου σιρκουί (και THESSALONIKI MASTERS), επικρατώντας στον τελικό του OLYMPIA MASTERS με 2-0 (21-14, 21-17) σετ των Δημήτρη Νιώπα / Θοδωρή Παπαδημητρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με τον Γιώργο πήραμε την πρώτη θέση, εκεί όπου γεννήθηκε ο αθλητισμός. Είμαστε ευτυχισμένοι που αγωνιστήκαμε και πάλι στην Αρχαία Ολυμπία και κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο, μετά τον χαμένο τελικό πέρυσι» τόνισε ο Ραφαήλ Μπανιώτης και ο Γιώργος Τερζόγλου δήλωσε:

«Κλείσαμε ιδανικά το πανελλήνιο σιρκουί πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο. Η χρονιά έχει πάει πάρα πολύ καλά και μακάρι να συνεχιστεί και στην Κρήτη κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Τελικός

Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου - Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Παπαδημητρίου 2-0 (21-14, 21-17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...