Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ANTIRRION MASTERS: Χρυσό μετάλλιο για Πηγιάννα Μεθενίτη / Άννα Σπανού

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ σε τουρνουά Masters πανηγύρισαν στην άμμο της παραλίας Αντιρρίου οι Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού. Το δίδυμο από την Αθηνά μετά την ατυχία της Μεθενίτη στην πλατεία Αριστοτέλους, επέστρεψε δριμύτερο και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο ANTIRRION MASTERS.

Στον τελικό της διοργάνωσης Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού νίκησαν τις πρωτάρες σε τελικό major τουρνουά Δήμητρα Καραγκούνη/Παρασκευή Κουρτίδου με 2-0 (21-10, 23-21) σετ.

Ο αγώνας παραλίγο να τελειώσει πρόωρα μετά από πτώση της Δήμητρας Καραγκούνη, η οποία ένιωσε έντονους πόνους στη μέση, αλλά με έγκαιρη παρέμβαση του φυσιοθεραπευτή το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Είναι το τρίτο συνολικά χρυσό μετάλλιο για Μεθενίτη/Σπανού στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα (Karavi OPEN, South BV OPEN και ANTIRRION MASTERS).
Οι νικήτριες πρόσθεσαν από 125 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 112,5.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε αν θα συμμετέχουμε στο τουρνουά πριν λίγες ημέρες. Ήμασταν απροπόνητες λόγω τραυματισμού η Άννα και εγώ, όμως σφίξαμε τα δόντια και αγωνιστήκαμε. Η Άννα έπαιξε πολύ καλά σε όλο το τουρνουά και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να αφιερώσω το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή μας, Κώστα Ποθητάκη που είναι πάντα δίπλα μας και τον αγαπάμε πολύ» δήλωσε η Πηγιάννα Μεθενίτη και η Άννα Σπανού είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πορεία που είχαμε στο Αντίρριο. Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος για καμία ομάδα, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να αφιερώσω τη νίκη στην Πηγιάννα που αγωνίστηκε παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθώς και στον Κώστα Ποθητάκη που είναι στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...