Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΚΕΛΕΟΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ


Με τον καλύτερο τρόπο, έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος κορασίδων για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας εντός έδρας τον ΑΟ ΚΕΛΕΟ με 3-0 (25-09, 25-13, 25-11) σε 59΄, σφραγίζοντας παράλληλα την πρόκριση στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, η οποία ουσιαστικά είχε κλειδώσει από την προηγούμενη μέρα, με τη νίκη του Αιγάλεω επί των Τραχώνων.
Η ομάδα μας, έπαιξε καλό βόλει και έδειξε πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης φάσης, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Σ΄ αυτό το σημείο, πρέπει να σταθούμε στον άδικο αποκλεισμό από την επόμενη φάση των Τραχώνων, η οποία αποτελεί ένα καλό συγκρότημα, αλλά την αδικεί το σύστημα κληρώσεων, το οποίο επιβάλει η διοργανώτρια αρχή, βάζοντας όλες τις ομάδες στο ίδιο τσουβάλι, δημιουργώντας κληρώσεις εκτρώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί πολλές αδύναμες ομάδες, οι οποίες όμως στάθηκαν τυχερές στην κλήρωση και αντιμετώπισαν ίσης ή και μικρότερης δυναμικότητας ομάδες και έτσι προκρίθηκαν.
Άριστη η διαιτησία του κ. Γιατράκου και της κας. Γεωργάκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Σιμιτζή, Αναστασοπούλου, Λαζαρίδου, Καραγιαννίδου(φωτό), Χίου, Καραμήτσου, Αλεξάνδρου(λ), Πόποβα, Χόρτη, Κακαγή, Πιερράτου.
ΚΕΛΕΟΣ: (Γκίκα) Σέρρα, Καλαρίδη, Γκέλου, Ντερτεριάν, Ξανθοπούλου, Παπακαλοδούκα, Κατσάνου, Μπουγιακιώτη.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3-1
ΙΛΙΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3-0

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 27-09 19
2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 28-07 18
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 21-16 16
-------------------------------------------------
4. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 20-16 15
5. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 06-24 12
6. ΑΟ ΚΕΛΕΟΣ 00-30 10
Στη Β΄ φάση προκρίθηκαν οι Ίλιο, Αιγάλεω και Δραπετσώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...