Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ... ΝΤΡΟΠΗΣ


Το γνωστό και εγκυρότατο ιστολόγιο που ασχολείται αποκλειστικά μόνο με θέματα του βόλει volleynews.gr, του δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου, ασχολήθηκε με την περίφημη πια ένσταση της Ευρυάλης και μεις αντιγράφουμε:
''Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και πάλι με την περίφημη διάταξη που απαγορεύει σε αθλητή ή αθλήτρια να είναι παράλληλα και προπονητής ή προπονήτρια μηδενίζοντας το σωματείο που αγωνίζεται. Στον αγώνα για την Α΄ κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ η Δραπετσώνα νίκησε την Ευρυάλη 3-1 σετ αλλά η ομάδα της Γλυφάδας κατέθεσε ένταση σε βάρος της αθλήτριας της Δραπετσώνας Ευαγγελίας Χονδρού που είναι και προπονήτρια στην Αιξωνή Γλυφάδας.
Τη διάταξη αυτή επιχείρησε να αλλάξει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΠΕ και όλοι οι σύλλογοι είχαν συμφωνήσει άτυπα να μην κάνουν ενστάσεις μέχρι που η Ευρυάλη έσπασε τον κώδικα... σιωπής και το θέμα θα πάρει το δρόμο της αθλητικής δικαιοσύνης.
Το βόλεϊ είναι το μοναδικό ομαδικό άθλημα στο οποίο παρουσιάζονται ενστάσεις γύρω από το σχετικό νόμο.
Στο παρελθόν η ένσταση του ΟΠΕ Ρεθύμνου κατά του Κώστα Λιόση και της ΑΕΚ είχε τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα Α2 ανδρών και η ένταση σχετικά με την άδικη και απαράδεκτη διάταξη που δυστυχώς είναι ακόμα στον αθλητικό νόμο έχει χαρακτηριστεί «ένσταση της ντροπής».''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...