Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΙΣΑ!

Αναδημοσιεύουμε από το athlisi.com, θέμα που ανάρτησε σήμερα και αφορά το αντρικό μας τμήμα. 
''Η χθεσινή επιτυχία του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας με 3-0 σετ επί του Έσπερου Καλλιθέας εντός έδρας έχει προσφέρει διπλό όφελος στους ανθρώπους της ομάδας. 
Απ’ τη μια, το συγκρότημα του Βασίλη Ξεροβάσιλα κέρδισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενώ από την άλλη ισοφάρισε στις νίκες τον αντίπαλο της, τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει στους αγώνες για τη φάση των «πλέϊ-οφ», δίχως να έχει το μειονέκτημα στο συγκεκριμένο θέμα. Μια μέρα μετά τη λήξη του συγκεκριμένου ματς και μια βδομάδα έπειτα από την ήττα του τμήματος με 3-0 σετ από τον Α.Ο.Ν Αργυρούπολης, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας ανέφερε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ»: 
«Το πρόβλημα της ομάδας μου είναι πως δεν έχει διάρκεια στην απόδοση της. Το τμήμα μας ηττήθηκε από την Ευρυάλη με 3-2 σετ εντός έδρας, από το Περιστέρι με 3-2 σετ, από τον Έσπερο Καλλιθέας με 3-0 σετ και από τον Α.Ο.Ν Αργυρούπολης με 3-0 σετ. Τη χθεσινή μέρα, το τμήμα μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, τόσο στον τομέα της υποδοχής, όσο και σ’ αυτόν της επίθεσης. Οι αθλητές μου έχουν τα προσόντα να παίξουν καλά, αλλά θα πρέπει να το δείχνουν. Σκεφτείτε, πως το ποσοστό μας στην υποδοχή άγγιξε το 80% στο χθεσινό ματς, ενώ στο αντίστοιχο με τον Α.Ο.Ν Αργυρούπολης το 25%. Επίσης, στο τομέα της επίθεσης, η ομάδα μου άγγιξε το 50% στο ματς με τον Α.Ο.Ν Αργυρούπολης και το 75% στο αντίστοιχο παιχνίδι με αντίπαλο τον Έσπερο Καλλιθέας. Το ευχάριστο για την ομάδα μας είναι πως βρίσκεται στο 1-1 στις νίκες με αντιπάλους τους Έσπερο Καλλιθέας και Α.Ο.Ν Αργυρούπολης, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία στα «πλέϊ-οφ». Επόμενος αντίπαλος γι’ εμάς είναι η Ευρυάλη εκτός έδρας και ευελπιστούμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη», ανέφερε ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγη ώρα. 
Στο χθεσινό ματς, ως πασαδόρος αγωνίστηκε ο Οικονομόπουλος,  ως διαγώνιος Τσικάτος, ενώ στις θέσεις των ακραίων οι Αγγέλου και Συμεωνίδης. Στις θέσεις των κεντρικών αγωνίστηκαν οι Στρατηγός και Χιουρέας, ενώ στη θέση του λίμπερο ο Κυριακόπουλος. Κατά τη διάρκεια του ματς χρησιμοποιήθηκαν οι αδερφοί, Νασκιντασβίλι και ο πασαδόρος, Σωζόπουλος. 
Επίσης, από το περασμένο Σάββατο ένα τραγικό συμβάν έχει  βυθίσει σε πένθος τους ανθρώπους του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας και όλους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Η Παναγιώτα Τζίφα, η οποία ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πειραιά και μητέρα της αθλήτριας του τμήματος, (σ. dv της ΑΕ ΡΕΝΤΗ) Ελισάβετ Γιώτα (σ. dv ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΝ), έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, το οποίο συνέβη το περασμένο Σάββατο. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στις 13.00, σε περιοχή, η οποία βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας. Η «ΑΘΛΗΣΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Βασίλης Ξεροβάσιλας πριν λίγη ώρα. «Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους ανθρώπους της οικογένειας της Γιώτας Τζίφα, η οποία έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο. Όλα τα υπόλοιπα θέματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού ο χαμός ενός ανθρώπου είναι ό,τι πιο σημαντικό και άσχημο μπορεί να συμβεί!», ήταν τα λόγια του κ. Ξεροβάσιλα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...