Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην ιστορία της Α1 γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και η πρώτη φορά που η «Ενωση» αντιμετωπίζει ως αήττητη τις «πράσινες». Οπως και να το δεις κανείς, το σημερινό αθηναϊκό ντέρμπι που θα γίνει στο Μετς στις 17.15 και θα μεταδοθεί από το Sport+ της κρατικής τηλεόρασης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Παναθηναϊκός μετά τις διαδοχικές βαθμολογικές απώλειες που είχε στις πρώτες 9 αγωνιστικές κινδυνεύει να μείνει εκτός 6αδας με το τέλος του Α΄γύρου κι αυτό σύμφωνα με το το νέο σύστημα θα ισοδυναμεί με καταστροφή διότι θα μείνει και εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη είναι πανέτοιμη και για να στείλει ένα μήνυμα κυριαρχίας στην επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ.
Η «Ενωση» παίζει χωρίς βαθμολογικό άγχος, αλλά ήρθε και η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με την έμπειρη ομάδα του Παναθηναϊκού για να δει και «τι ψάρια πιάνει» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά έχει εννιά νίκες και είναι αήττητη και σήμερα θα φανεί η σύγκριση της με τις «πράσινες» και το κατά πόσο είναι ικανές να χτυπήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος. Με την ΑΕΚ αγωνίζονται οι πρώην πράσινες Νικολέτα Κουτουξίδου, Φένια Παπαγεωργίου και Χαρά Σάκκουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...