Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-0


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 (25-22, 25-23, 25-23) από την Ντιναμό Μόσχας παλεύοντας μέχρι τέλους.

Οι «πράσινοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που με απουσίες ή χωρίς θεωρείται δυνατός αντίπαλος. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε κερδίσει το πρώτο σετ και τα πράγματα πιθανόν να ήταν διαφορετικά. Ασταμάτητος ο Στάθης Ντονάς στο τρίτο σετ που πήρε τη θέση του Μπόμπι. Ωστόσο, ήταν ένας δυνατός αγώνας και ένα αγωνιστικό κρας τεστ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό ο Στέλιος Καζάζης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δέκα παίκτες του με σκοπό να είναι πανέτοιμοι στην κρίσιμη αναμέτρηση στις 16/1 (3μ.μ) στη Γλυφάδα.

Τέλος, αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων», ο Σαμικά θέλησε να πει: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Είδα το σούπερ Καπ ο Ολυμπιακό έπαιξε πολύ καλά. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει λίγο ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν ο ΠΑΟ παίζει στο «σπίτι» του κόντρα στον «αιώνιο» είναι άλλη μια… ιστορία. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου να κερδίσουν ακόμα ένα ντέρμπι γιατί είναι κάτι απερίγραπτο».

Καζάζης: "Να προβληματιστούμε"

Ο προπονητής, Στέλιος Καζάζης είπε: "Το σημερινό αποτέλεσμα με στεναχωρεί πολύ γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν πολύ περισσότερα πράγματα. Πρέπει να προβληματιστούμε ιδιαίτερα γιατί είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που χάνουμε όλα τα σετ στον πόντο και αυτό θα πρέπει άμεσα να το αλλάξουμε".

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μάρκιν 14, Ζάιτσεφ 6, Κόρνεεφ 8, Χαριτόνοφ 19, Μπεζρούκοφ1, Σέστακ 8, Μπράγκιν λ. 62%, Στεπάνυαν (λ.)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιορντάνοφ 8, Μηνούδης 4, Ψάρρας 2, Πετρέας 4, Πανταλέων 3, Λάππας 10, Παπαδημητρίου 41%, Ντονάς 12, Κόβατς, Γκενς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...