Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ


Απαλλαγμένη από το άγχος της πρόκρισης και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Εθνική παίδων επικράτησε 3-0 (25-14, 35-33, 25-23) επί της Πορτογαλίας στον τελευταίο αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Στέιμπρουν της Αυστρίας. Ο Μάκης Δημητριάδης προτίμησε να χρησιμοποιήσει κάποια παιδιά που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια και να δώσει «ανάσες» ξεκούρασης στους υπόλοιπους.

Ωστόσο, η Εθνική έφτασε σε μία ακόμη νίκη που απλά κλείνει με πιο επιτυχημένο τρόπο την πορεία της ελληνικής ομάδας, καθώς ο στόχος είχε επιτευχθεί από την Παρασκευή όταν οι παίκτες του Μάκη Δημητριάδη είχαν νικήσει την Αυστρία και πήραν αυτομάτως το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν 16-24 Απριλίου στην Τουρκία.

Έτσι, η Εθνική έφτασε τις τέσσερις νίκες της σε συνολικά πέντε αγώνες, χάνοντας μόνο από τη Ρωσία, η οποία και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου.

Ελλάδα (Δημητριάδης): Πρωτοψάλτης 6, Χριστόφας 5, Τζιουμάκας 10, Κοκκινάκης 13, Στίγγας 10, Σκαρλατίδης 1, Κωνσταντινίδης (λ., 53%), Δαλακούρας 14, Χατζόπουλος 1, Κουμεντάκης 10, Λιόντας.

Πορτογαλία (Ρόχας): Σόουσα 2, Ροντρίγκες, Γκόμες 11, Σίλβα 7, Ολιβέιρα 16, Μότα 11, Βιεϊρά (λ., 53%), Ριμπέιρο, Φερέιρα, Τέρα.

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ...

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη μέσω Βελιγραδίου και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία γύρω στις 3.30 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...