Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Μαζί με τις κληρώσεις της Β΄ φάσης των παίδων - κορασίδων, διενεργήθηκε και η κλήρωση της Α΄  φάσης των πρωταθλημάτων παμπαίδων, παγκορασίδων.
Όσον αφορά τις παγκορασίδες, η ομάδα μας κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, με αντίπαλους τους: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ, ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ, ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟ, ΑΟ Γ. ΖΩΗ, ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ.
Οι αγώνες μας ξεκινούν στις 22/01 σε εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο.
Για στόχο της ομάδας μας, στην παρούσα φάση δε μπορούμε να μιλήσουμε γιατί δεν ξέρουμε τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων. Αλλά για τι στόχους να μιλήσουμε, σε ποιό πρωτάθλημα και γιατί πρέπει να έχουμε στόχο, έτσι όπως κατάντησαν το άθλημα μας;
Η πρώτη ομάδα του όμιλου μας, προκρίνεται στην τελική φάση, όπως και οι πρώτοι από τους άλλους τρεις όμιλους.
Αυτό, βέβαια αποτελεί ταφόπλακα για το αύριο του ελληνικού βόλει. Έρχεται η ΕΣΠΕΔΑ, στο βωμό της περιστολής των εξόδων και τι κάνει; Κόβει τη Β΄ φάση από το πρωτάθλημα παγκορασίδων! Δηλαδή, κόβει αγώνες από τον πυρήνα του βόλει, από τα παιδιά που θέλουμε να μείνουν στο άθλημα μας, από τα παιδιά που θέλουμε αύριο να μας αλλάξουν, δίνοντας τους την ευκαιρία(!!!), να αγωνιστούν όλη τη χρονιά σε 14 αγώνες.
Και σα μην έφτανε αυτό, διοχετεύτηκε με έξυπνο τρόπο, ότι καταργούνται τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων, παγκορασίδων. Δηλαδή, θα αγωνιστούν τα παιδιά, για τον τίτλο της Περιφέρειας τους και μόνο και μετά ΤΕΛΟΣ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΟΠΕ, που συνεχίζει και χρηματοδοτεί τα πρωταθλήματα των 40ρηδων και κόβει τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών.
Μπορείτε να μου βρείτε, ένα (1) ναι ένα λόγο, γιατί ένα παιδί να παραμείνει στο άθλημα μας και να μη μεταπηδήσει σε άλλο άθλημα;
Για το θέμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων θα επανέλθουμε σύντομα με ολοκληρωμένες θέσεις και αποδείξεις γιατί φτάνουν στ΄ αυτιά μας απίστευτα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...