Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΓΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ


«Λόγω των άμεσων υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες Παίδων και Κορασίδων, παραμένουν προπονητές στα δύο συγκροτήματα ο Μάκης Δημητριάδης και η Καρολίνα Μπαρζούκα» έγραφε το site της ΕΟΠΕ στις 25 Σεπτεμβρίου και το θυμηθήκαμε με την πρόκριση της Εθνικής Παίδων...
Με λίγα λόγια η νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ κράτησε τους ομοσπονδιακούς προπονητές επειδή δεν προλάβαινε να τους αλλάξει και από σήμερα θα διαβάζετε επαινετικά σχόλια του Αχιλλέα Μαυρομάτη και του Γιώργου Μανωλόπουλου για τις Εθνικές Παίδων και Κορασίδων, λες και ήταν δικό τους δημιούργημα.
Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Οι «μικρές» Εθνικές είναι έργο του Θανάση Μαργαρίτη που τα τελευταία χρόνια όργωσε όλη την Ελλάδα, επέλεξε παίκτες και προπονητές, ταξίδεψε μαζί τους, τους δίδαξε, τους νουθέτησε, τους καθοδήγησε και να τα αποτελέσματα.
Η νέα διοίκηση όμως μηδένισε και ισοπέδωσε ότι βρήκε από την προηγούμενη και ανάμεσα σε αυτά και τον άκρως επιτυχημένο υπεύθυνο ανάπτυξης Θανάση Μαργαρίτη. Και με ποιόν τον αντικατέστησε; Με τον ΚΑΝΕΝΑ, που θα έλεγε και ο Όμηρος. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει ουσιαστικά ακόμη υπεύθυνος Ανάπτυξης. Αν οι τωρινοί διοικούντες αγαπούν λοιπόν το βόλει, ας ρίξουν τα μούτρα τους και ας ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ τον Θανάση Μαργαρίτη να συνεχίσει το έργο του. Γιατί ο Θανάσης Μαργαρίτης όπως απέδειξε διαχρονικά με την στάση του, δεν ήταν με τον Μπελιγράτη, κι ας ήταν σύμβουλος στο ΔΣ, ούτε με τον Προσαλίκα, κι ας ήταν σύμβουλος στο ΔΣ. Ο Θανάσης Μαργαρίτης είναι με το ΒΟΛΛΕΥ.
Και να σταματήσει η νέα διοίκηση την πολιτική του ράβε-ξήλωνε, γιατί την έχει σιχαθεί ο Έλληνας, αλλά και ο φίλαθλος του βόλεϊ. Διαλύουν το σύστημα Μαργαρίτη που έφερε τις επιτυχίες, ματαιώνουν τους τελικούς Κυπέλλου με φιλάθλους για ένα θεσσαλονικιώτικο καπρίτσιο, αλλά κάπου πρέπει να σταματήσουν.
Μπορεί να μην αντιδρούν βροντόφωνα προς το παρόν τα σωματεία γιατί ο κάθε παράγοντας έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά υπάρχει μια υπόκωφη δυσαρέσκεια που θα ξεσπάσει και ο Μαυρομάτης θα καταλάβει ότι είναι ο... γυμνός βασιλιάς .
Ας το γυρίσει λοιπόν στα ίσια το τιμόνι γιατί το σκάφος πάει κατευθείαν στις ...«Πόρτες» . Και το ναυάγιο του «Σάμινα», έγινε λόγω υπερεκτίμησης των ικανοτήτων του πλοιάρχου. Εδώ, δεν γνωρίζουμε καν αν υπάρχουν...
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...