Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σχετικά με το θέμα που επαναπροέκυψε τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των ομάδων παμπαίδων Ηλιούπολης, Περιστερίου και με τελευταίο πρωταγωνιστή την Πετρούπολη, οι ομάδες εξέδωσαν ανακοινώσεις, τις οποίες και αναδημοσιεύουμε.
Από τη μεριά μας, συστήνουμε αυτοσυγκράτηση προς όλες τις πλευρές, ειδικά αυτήν την εποχή που το άθλημα μας οδεύει ολοταχώς προς τα θυμαράκια και μια πρόταση προς την ΕΣΠΕΔΑ, η οποία πρέπει να δράσει άμεσα και να καλέσει σε σύσκεψη και τους τρεις συλλόγους, ώστε να κλείσει το θέμα με τον καλύτερο τρόπο.
 
Η ανακοίνωση του ΑΣ Περιστερίου:
«H ομάδα του ΑΣ Περιστέρι αποσύρεται απο τον αγώνα παμπαίδων ΓΣ Ηλιούπολη - ΑΣ Περιστέρι που είναι προγραμματισμένος για τη Κυριακή 14 Μαιου 2011 στο 5ο Δημοτικό Ηλιούπολης. Η ομάδα μας αδυνατεί να λαβει μερος στον συγκεκριμένο αγώνα δίοτι οι γονείς των παμπαίδων μας ενημέρωσαν ότι αρνούνται τη συμμετοχή των παιδιών τους. Ως αιτία μας ανέφεραν τις νέες ακρότητες σε αγώνα παμπαίδων που υποχρέωσαν τον ΓΣ Πετρούπολης να αποχωρήσει από το ίδιο γήπεδο τη περασμένη εβδομάδα λίγες εβδομάδες μετά την δική μας αποχώρηση. Ζητούμε εκ μέρους τους τη κατανόηση από τους γονείς και αθλητές της αντιπάλου ομάδας.

Αξιοσημείωτη είναι η αδιάφορη στάση της διοργανώτριας αρχής ΕΣΠΕΔΑ στην σχετική καταγγελία μας δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμούς για την ύπαρξή της. Καλούμε πλέον την ΕΟΠΕ να διερευνήσει το θέμα και να πράξει το αυτονόητο για την προστασία του αθλήματος».

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:
Μετά την ανακοίνωση του Α.Σ. Περιστερίου με την οποία αποσύρεται από τον αγώνα με τον Γ.Σ.Ηλιούπολης την Κυριακή 29/5/2011 για το πρωτάθλημα Παμπαίδων που είναι και εκτός συναγωνισμού ο Γ.Σ.Ηλιούπολης ανακοινώνει τα εξής:...
«Παρακαλούμε όπως η διοίκηση του Α.Σ. Περιστερίου μας διαβιβάσει άμεσα (εντός 3 ημερών) οποιοδήποτε στοιχείο έχουν στην διαθεσή τους με το οποίο στοιχειοθετούν την κατά δήλωσή του απουσία απο τον επόμενο αγώνα των ομάδων μας για το πρωτάθλημα παμπαίδων στις 29/5/2011 και οποιοδήποτε στοιχείο έχουν στην διάθεση τους για τον αγώνα Γ.Σ.Ηλιούπολης - Γ.Σ. Πετρούπολης για το ίδιο πρωτάθλημα στις 7/5/2011. Σε διαφορετική περίπτωση ο Γ.Σ.Ηλιούπολης επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...