Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Έμεινε ο Κρόνος , έμεινε στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών και η Δραπετσώνα και στην Γ΄ ο ΑΟΚ Ν. Σμύρνης.
Η παραμονή του Κρόνου στη Γ' Εθνική έφερε αλυσιδωτά πανηγύρια τόσο στη Δραπετσώνα αφού ο τοπικός ΔΑΣ έμεινε στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών ενώ ευνοείται επίσης όποια ομάδα τερματίσει στην 11η θέση της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών (την διεκδικούν ΝΕ Μεγαρίδος Ιάσωνας , Βάρη και Τερψιθέα με τους τρεις εκ των τεσσάρων να παραμένουν) ακόμη σώθηκε και ο ΑΟΚ Ν. Σμύρνης στην Γ΄ ανδρών (10oς στην κατάταξη).
Αναδημοσίευση από eskana.gr

Σημείωση drapetsonavolley: Το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, έχει τελειώσει εδώ και 20 ημέρες περίπου. Η παγκόσμια πρωτοτυπία οδήγησε πολλές ομάδες όλων των κατηγοριών της ΕΣΚΑΝΑ, να περιμένουν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για να δουν αν θα πέσουν 4 ή 5 ή 6 ή ακόμα και 7 ομάδες.
Ο τρόπος που υποβιβάζονται οι ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, είναι τουλάχιστον κωμικός. Δε μπορείς σε κατηγορίες των 14 ομάδων να υπάρχει η περίπτωση να υποβιβαστούν οι μισές. Μ΄ αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζονται τα πρωταθλήματα γιατί δε μπορείς να κάνεις προγραμματισμό, όταν υπάρχει άμεσος ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Εντάξει, μπορεί να εξαρτώνται τα τοπικά πρωταθλήματα από τα εθνικά, αλλά να μπει και ένα όριο. Δε γίνεται όσες ομάδες υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική να συμπαρασύρουν άλλες τόσες - εκτός των 3 βάσει προκήρυξης - απ΄ όλες τις τοπικές (4) κατηγορίες.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας Σάκη Καλλιπολίτη και Γιώργο Κεφαλίδη και στα παιδιά τους, οι οποίοι με πολύ χαμηλό προυπολογισμό κατάφεραν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Και πάλι μπράβο τους και τώρα πάμε για μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...