Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΑΡΑΤΟ


ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2011
Ο αείμνηστος Γιώργος Ζαχαράτος υπηρέτησε και τίμησε τον σύλλογό μας από την θέση του προέδρου για παραπάνω από δύο δεκαετίες. Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στους νέους και νέες της πόλης μας είναι πραγματικά μοναδική και ανεκτίμητη.
Σε μια μικρή ένδειξη τιμής στην μνήμη του, διοργανώνουμε μια λιτή εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο Π. Νικολαίδης (Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου)
Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε το παρακάτω πρόγραμμα:

16.00-17.00 Αγώνας volley παλαιμάχων ΦΑΡΟΥ
17.00-18.00 Αγώνας basket παλαιμάχων (ανδρών & γυναικών)
18.00-18.30 Απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια Ζαχαράτου.
18.30 Φιλικός αγώνας basket ανδρών
ΑΟ ΦΑΡΟΣ - ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ
(κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ) - (πρωταθλητής &κυπελλούχος ΕΣΚΑ)
Αναδημοσίευση από aofaros.blogspot.com
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Φάρου για την ενέργεια τους αυτή. Ο Γιώργος Ζαχαράτος, υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς παράγοντες του αθλητισμού και η όποια τιμή, πραγματικά του αξίζει.
Ασφαλώς και θα είμαι και εγώ εκεί, γιατί από το Φάρο ξεκίνησα την καριέρα μου και πραγματικά εκεί πέρασα, τα καλύτερα μου αθλητικά χρόνια. Με παρέα τον προπονητή μας τον Κυριάκο Μαντζιβή, το Γιάννη, το Μιχάλη, το Γιώργο, το Χρήστο, τον Ηλία, τον αείμνηστο Γιάννη και τα άλλα παιδιά, ήταν τα ωραία χρόνια της ξεγνοιασιάς εκεί στα τσιμέντα του Θεμιστόκλειου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...