Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ''ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ''


 
Με τεράστια συμμετοχή και επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ, το φεστιβάλ «Παίζω Βόλεϊ», το οποίο αποτελεί ένα μέρος του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» που εφαρμόζεται στη χώρα και αφορά εκπαίδευση στα σχολεία, σεμινάρια σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής, διανομή αθλητικού υλικού και μεγάλες διοργανώσεις.


Για πρώτα φορά περισσότερα από 1.800 παιδιά των ηλικιών 6 έως 13 είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα τεράστιο αθλητικό event χωρισμένο σε τρία επίπεδα. Οι αγώνες έγιναν στις ηλικιακές κλίμακες 6-9 (παίζω βόλεϊ 3), 9-11 (παίζω βόλεϊ 2) και 11-13 (παίζω βόλεϊ 1).

Χαρακτηριστικό τις μεγάλης προσέλευσης είναι ότι μαζί με τους συγγενείς, φίλους και συνοδούς των συμμετεχόντων, το πλήθος κόσμου στις εγκαταστάσεις ξεπέρασε τις 3.500. 
 

Στη διοργάνωση βοήθησαν και πάρα πολλοί εθελοντές, κυρίως φοιτητές των ΤΕΦΑΑ, διαιτητές των συνδέσμων Αθήνας και Πειραιά, αλλά και αθλητές συλλόγων που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την καλύτερη διεξαγωγή της διοργάνωσης.



«Μας γεμίζει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία»

Το «παρών» στην εκδήλωση από πλευράς Ε.Ο.ΠΕ., έδωσε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης, ο οποίος δήλωσε: «Σε μια δύσκολη εποχή όπως τη βιώνουμε, η σημερινή διοργάνωση του μίνι βόλεϊ με τη συμμετοχή τόσων πολλών παιδιών μας γεμίζει με συναισθήματα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να βγει αυτό το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ήταν μια πρωτοποριακή εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν με το βόλεϊ σε ένα θαυμάσιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στέκομαι στη συμμετοχή παιδιών πολύ μικρής ηλικίας, περίπου έξι ετών, τα οποία είχαν την εμπειρία να παίξουν με ειδικές μπάλες. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Επιτροπή Ανάπτυξης και τον πρόεδρό της κ. Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, καθώς και τον υπεύθυνο της εκδήλωσης κ. Λεωνίδα Καραΐσκο». 
 
 
«Να γίνει το κορυφαίο στην Ευρώπη»

Από την πλευρά του ο κ. Καραΐσκος, δεν έκρυψε τη χαρά και την αισιοδοξία του από το αποτέλεσμα του 1ου φεστιβάλ «Παίζω Βόλεϊ»: «Η δυναμική του βόλεϊ είναι τεράστια. Το φεστιβάλ είχε εντυπωσιακή παρουσία, ρυθμό και διάθεση από τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους. Η σημερινή εκδήλωση μας κάνει να πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε περισσότερα και από 3.000 παιδιά.



Αυτός είναι και ο στόχος μας. Να μεγιστοποιηθεί το φεστιβάλ μέσα στα επόμενα χρόνια και να αναδειχθεί ως το κορυφαίο event μίνι βόλεϊ στην Ευρώπη. Οργανωτικά υπάρχουν οι δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης, ώστε όλοι να απολαύσουμε αυτό που αξίζει στο άθλημα που αγαπάμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΕΣΠΑΑΑ που μας βοήθησαν, τους εθελοντές, τους συνεργάτες μου στην ΕΟΠΕ και φυσικά τον χορηγό την εταιρία Chiquita Hellas για την υποστήριξη που μας πρόσφερε».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...