Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΤΟ FUN CLUB ΤΩΝ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΥ / ΖΟΥΠΑΝΗ


Αγαπητοί Φίλοι,

Με πολύ πάθος και αγάπη για το Beach Volleyball ολόκληρη η ομάδα ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ καθημερινά καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια με στόχο να εκπροσωπηθεί το άθλημα μας και η χώρα μας στις επόμενες ολυμπιάδες.

Δυστυχώς, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομικής κρίσης, τα έσοδα από χορηγούς είναι πολύ περιορισμένα ενώ και η ομοσπονδία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα ρευστότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα αδυνατεί πλέον να καλύψει ακόμη και τα βασικά έξοδα διαβίωσης των αθλητών, πόσο μάλλον τα έξοδα συμμετοχής της στις διεθνείς διοργανώσεις.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βοηθήσετε ώστε να παραμείνει αυτή η προσπάθεια ζωντανή, μπορείτε να εγγραφείτε στο KotsiZoupa Fun Club δίνοντας μόνο 50 Euro ετησίως και απολαμβάνοντας τα παρακάτω προνόμια :

  • Κάρτα μέλους (με προνόμια / προσφορές)
  • Επίσημο αυτόγραφο της ομάδας μας
  • Επίσημο t-shirt της ομάδας μας
  • Συνεχής ενημέρωση με newsletter
  • Συμμετοχή σε κληρώσεις για δώρα από τους Χορηγούς και Υποστηριχτές μας
  • Συμμετοχή σε κληρώσεις για επίσημες συλλεκτικές εμφανίσεις από το FIVB World Tour
  • Συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για ταξίδι ενός (1) μέλους του Fun Club μαζί με την ομάδα μας σε ένα τουρνουά στην Ευρώπη
  • Συμμετοχή όλων των μελών του Fun Club στις εκδηλώσεις / party της ομάδας μας

Για να εγγραφείτε επιλέξτε Φόρμα Εγγραφής, καταχωρήστε τα στοιχεία που απαιτούνται και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας !

Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύ σημαντική υποστήριξη σας και σας περιμένουμε κοντά μας στην επόμενη εκδήλωση της ομάδας μας που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03 Ιουνίου ... λεπτομέρειες πολύ σύντομα !

Φιλικά

Γιώργος / Νίκος

Σημείωση drapetsonavolley: Καλό είναι, όσοι-ες έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών, οι οποίοι κυριολεκτικά μόνοι τους προσπαθούν να μείνουν σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, η Ομοσπονδία δεν έχει στις προτεραιότητες της το άθλημα, οι χορηγοί έχουν εξαφανιστεί μετά τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, άρα το μόνο που μένει είμαστε εμείς οι απλοί φίλοι του αθλήματος και με όσες δυνάμεις μας έχουν αφήσει.
Παιδιά, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...