Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η οικονομική κρίση που έχει "χτυπήσει" τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, έχει ως αποτέλεσμα την απουσία των ομάδων από την Ευρώπη. Μόνο ο Ηρακλής δήλωσε συμμετοχή στους άνδρες, ο ΠΑΟ είναι τιμωρημένος στις γυναίκες και ο Ολυμπιακός θα απαντήσει την Πέμπτη.

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος στο ελληνικό βόλεϊ, αφού τα οικονομικά προβλήματα που έχουν πλήξει τις περισσότερες ομάδες, κάνουν την Ευρώπη να φαίνεται πιο... μακρινή.

Δυστυχώς, λόγω του αδιεξόδου που βρίσκονται οι περισσότεροι σύλλογοι, λίγες είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή για να παίξουν σε διοργανώσεις στην Γηραιά Ήπειρο. Και μέσα σ' αυτές δεν είναι ο Παναθηναϊκός και πιθανότατα ο Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν δικαίωμα ως την Πέμπτη για να σκεφτούν την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ενώ στο γυναικείο τμήμα, θα δοθεί την ίδια μέρα απάντηση για το αν θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, το ανδρικό τμήμα του "τριφυλλιού" είναι δεδομένο πως δεν θα παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ στις γυναίκες, το σωματείο είναι τιμωρημένο.

Μονάχα ο Ηρακλής λοιπόν δήλωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλλει ανδρών, ενώ δεν θα παίξουν στην Ευρώπη ΠΑΟΚ, Λαμία, ΕΑΠ και η ΕΟΠΕ ψάχνει για αντικαταστάτριες τις κατώτερες βαθμολογικά ομάδες για να γλυτώσει το πρόστιμο. Στις γυναίκες συμμετοχή δήλωσαν Μαρκόπουλο, Ανατόλια, ΑΕΚ.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. I comment each time I like a article on a site or I have something to contribute to the conversation.
    It's triggered by the sincerness communicated in the article I looked at. And after this article "Η KΡΙΣΗ ΜAΣ BΓAΖEΙ EKΤΟΣ EΥΡΩΠΗΣ". I was moved enough to drop a commenta response ;-) I actually do have 2 questions for you if you usually do not mind. Could it be only me or does it look like a few of these responses look as if they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are posting on other sites, I would like to keep up with you. Could you make a list the complete urls of all your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Here is my webpage; garcinia cambogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...