Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο...ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ


Συντάκτης: Στέφανος Λεμονίδης
O Πάνος Μπιτσαξής θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο γγΑ που έβλεπε τους χούλιγκανς να περνούν, την αντίδραση του που θυμίζει Ρα Τα Πλαν, αλλά και τις επιλεκτικές αναφορές του σε ΠΑΕ, ανάλογα με το χρώμα του σήματος.
Ο κύριος Μπιτσαξής ανέλαβε να εξορθολογήσει τις χρηματοδοτήσεις προς τον ελληνικό αθλητισμό, κι αντί να βρει νέο μοντέλο έκοψε απλά το 10-20%, λες και χρειαζόταν γνώση πολιτικών επιστημών για να κάνει ότι και ένα μικρό παιδί.
Απέτυχε παταγωδώς, ενώ συνεχίζει να υπόσχεται και να δίνει λεφτά σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΑ και σε συνδικαλιστικές παραφυάδες(προπονητές, διαιτητές) , λες και είναι δικά του. Δεν μπήκε καν στο πνεύμα του μνημονίου και λαϊκίζει συνεχώς χωρίς να του τραβήξουν το αυτί ή να τον στείλουν σπίτι του οι αρμόδιοι υπουργοί και ο πρωθυπουργός.
Πρόσφατα εξήγγειλε για πολλοστή φορά τα μέτρα που ακούμε επί δεκαετίες και απείλησε με κόψιμο των επιχορηγήσεων, λες και η θέση του είναι συμβουλευτική και όχι εκτελεστική. Γελάνε όλοι με τις ανακοινώσεις που έκανε μαζί με τον κ. Νικητιάδη και άπαντες υποστηρίζουν ότι έκαναν τα μούτρα κρέας στους χούλιγκανς που δρουν ανενόχλητοι.
Μετά τα γεγονότα στο Καραϊσκάκης είχε σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης, ενώ σε σοβαρότερης έκτασης επεισόδια που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ποίησε τη νήσσα και απλά είπε λίγα λόγια για το θεαθήναι…
Αναδημοσίευση από parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...