Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Μς εντός έδρας ήττα με 3-0 (12-25, 18-25, 25-27) από το Αιγάλεω , τέλειωσε το φετινό πρωτάθλημα για το τμήμα των κορασίδων μας.
Η ομάδα μας, στο συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησε με άσχημη εμφάνιση, η οποία όμως όσο περνούσε η ώρα γίνοταν καλύτερη, με αποτέλεσμα το 3ο σετ να το διεκδικήσουμε, να είμαστε μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του, να προηγηθούμε με 20-16, 24-20, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε την πίεση του Αιγάλεω, το οποίο πιο ψύχραιμο κατάφερε να γυρίσει το σετ και να κερδίσει τον αγώνα.
Το Αιγάλεω, που ήθελε τη νίκη περιμένοντας τυχόν στραβοπάτημα του Ίλιου, για να προκριθεί αυτό στην τελική φάση.
Χαρακτηριστικό του αγώνα ο μεγάλος αριθμός άσσων, αλλά και χαμένων σέρβις της ομάδας μας.
Ο χθεσινός αγώνας, ήταν το κύκνειο άσμα, όσον αφορά το τμήμα των κορασίδων των Αντωνοπούλου και Καραμήτσου, η οποία ήταν απούσα χθες. Η ομάδα μας, διατηρεί τη μεγάλη της δύναμη για του χρόνου, όπου θα διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλύτερο από τη φετινή πορεία.
Για να επιστρέψουμε στον αγώνα, κάνοντας μια εξαίρεση στην πεπατημένη, να ξεχωρίσουμε δύο αθλήτριες μας, τη Φιλουμένη Σιμιτζή και την Κατερίνα Χίου, οι οποίες ήταν συγκλονιστικές στον αγώνα και έκαναν τα πάντα για να μη φύγουν ηττημένες από τον αγώνα. Αν υπήρχε τίτλος MVP, σίγουρα θα το διεκδικούσαν οι δυο τους με διαφορά από την τρίτη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Σαχινίδη και της κας. Λιάκου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Βαλσαμάκη, Αντωνοπούλου, Σιμιτζή, Χίου, Χόρτη, Πόποβα, Κακαγή (λ), Κουτσικανίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη) Βλάχου Αικ., Τζιορίδη, Καραβανά, Βλάχου Μ., Στέφα, Μανωλίκα, Ρίζου (λ), Μιχελάκου, Παυλοπούλου.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας: ΜΙΛΩΝΑΣ - ΙΛΙΟ 1-3

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 16-04 11 (3) (4-3)  
2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 15-04 11 (3) (3-4)
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 07-13 08
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 01-18 06

Οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο final - 4, είναι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΙΛΙΟ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.  

2 σχόλια:

  1. με όλο τον σεβασμό, αλλα μου κανει εντυπωση που βρηκατε αριστη την διαιτησια! Οχι οτι επηρεασε το αποτελεσμα ή οτι ειναι κατι σπουδαιο, αλλα μεχρι και ο ιδιος παραδεχτηκε οτι εκανε πολλα λαθη αμεσως μετα τον αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όποια λάθη έκανε ήταν λίγα και σαφώς δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...