Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ - Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 4/4, 17.00 NOVASPORTS 3

«Κόκκινος» τελικός υπό το φόβο... πειρατών
Μετά την ήττα του στη Σύρο και στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου στου Ρέντη (4/4, 17.00 Novasports 3) με στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στον στόχο της πρόκρισης στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από άσχημη εμφάνιση στην Ερμούπολη όπου και ηττήθηκαν 3-0 και στο αυριανό παιχνίδι δεν έχουν περιθώρια ήττας. Από την αναμέτρηση θα λείψει ο Ανδρεάδης που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Οι νησιώτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη τους και αύριο θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους στείλει στον τελικό του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι στις 17 Απριλίου στην Ερμούπολη καθώς η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες.

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ - Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 4/4, 19.30 NOVASPORTS 3

Η «μάχη» του Βραχατίου
Μετά τον συναρπαστικό πρώτο ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη, Ηρακλής και Παμβοχαϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο (4/4, 19.30 Novasports 3) στο Βραχάτι στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ.
Ο Ηρακλής θέλει νίκη για να προκριθεί στον τελικό, ενώ από την άλλη οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν να στείλουν την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ καλή εικόνα στο πρώτο παιχνίδι και με την συμπαράσταση του κόσμου τους ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...