Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Πολύτιμη νίκη η οποία ήταν η 3η συνεχόμενη, αλλά και συνολική, πέτυχε χθες το αντρικό μας τμήμα, σε ''εντός'' έδρας αγώνα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 επί της Ολυμπιάδας Πάτρας με 3-0 ( 25-21, 25-22, 25-16). 
Με τη νίκη μας αυτή, ξεφύγαμε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη και τώρα πια χρειάζεται μια στοιχειώδη σταθερή πορεία, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής και σε πολύ σύντομο διάστημα.
Στον αγώνα αυτό, η ομάδα μας δεν έπιασε και ψηλά σημεία απόδοσης, αλλά η καθαρή νίκη, έχει μεγάλη σημασία.
Στο 1ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Προηγηθήκαμε με 15-11, η Ολυμπιάδα πέρασε μπροστά με 19-17, ισοφαρίσαμε σε 21-21 και ουσιαστικά το σετ το κέρδισε ο παμπαίδας Τζαννετουλάκος, ο οποίος στο σημείο εκείνο μπήκε στη θέση του σερβίς και με 2 άσους και 2 ''χαλασμένες'' μπάλες από υποδοχή των αθλητών της Ολυμπιάδας, πρόσφερε το 1-0 για την ομάδα μας.
Στο 2ο σετ, πήραμε από νωρίς διαφορά με 6-1, 15-8, η Ολυμπιάδα πίεσε, έφτασε στο 24-20, αλλά δε κατάφερε το κάτι παραπάνω και έτσι προηγηθήκαμε με 2-0.
Δημήτρης ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Το 3ο σετ, η Ολυμπιάδα έδειχνε αδύναμη να το διεκδικήσει. Από την αρχή πήραμε μεγάλες διαφορές, με μεγαλύτερη το 11-2 και κάπως έτσι τέλειωσε το σετ και ο αγώνας. 
Συμπερασματικά, καταφέραμε και κρατήσαμε το απόλυτο στους βαθμούς και στη 2η αγωνιστική της εξορίας μας, που αυτή τη φορά ήταν στο Μοσχάτο. Μέσα στον παραλογισμό της εποχής μας, έχουμε να ζήσουμε και να ξεπεράσουμε κι αυτή την άδικη από κάθε πλευρά απόφαση της μη διεξαγωγής αγώνων στο γυμναστήριο μας. Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε ότι από κάθε πλευρά το πρόβλημα θα το λύσουμε και θα υποχρεώσουμε τους υπεύθυνους τον επόμενο αγώνα να τον ορίσουν στο γήπεδο μας.
Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις αμέριστες ευχαριστίες μας, προς τους διοικούντες τον ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ κ.κ. Νεκτάριο ΧΑΛΒΑΤΖΗ και Μπάμπη ΔΙΟΝΑΤΟ, όχι μόνο για την παραχώρηση του γυμναστήριου για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για την παραχώρηση όλων των περιφερειακών υλικών για τη διεξαγωγή ενός αγώνα βόλει. Μας έκαναν να αισθανθούμε πραγματικά γηπεδούχοι.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Φραγκάκη, Πρέντζα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Στρατηγός, Αγγέλου, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Τσικάτος, Νασκιντασβίλι, Ιατρόπουλος.
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος) Κοκόλας, Σαλαβασίδης, Αυγέρος, Φιλίππου, Τζουβέκας, Γεωργάτος, Αναστασόπουλος (λ), Δημησιάνος, Θανάσουλας, Παπαχαραλαμπόπουλος, Ντότης, Κουτσοδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...