Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Επειδή απ΄ αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν και τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και ο σύλλογος μας μετέχει με 4 ομάδες στα πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων και δεν είναι εύκολη η πλήρη και σωστή ενημέρωση όλων των αθλητριών που θα μετέχουν σε κάθε αγώνα, από σήμερα και κάθε Παρασκευή, θα υπάρχει πλήρη ενημέρωση για το ποιες αθλήτριες θα μετέχουν και σε ποιο τμήμα, όπως και τα ωράρια των ραντεβού μας.
Όλες οι αθλήτριες βέβαια έχουν ήδη ενημερωθεί, όπως και θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλά θα είναι υποχρεωμένες να επισκέπτονται κάθε Παρασκευή απόγευμα το ιστολόγιο μας για τυχόν αλλαγές.

Έτσι λοιπόν για το α΄ τμήμα των κορασίδων, καλούνται οι πιο κάτω αθλήτριες να βρίσκονται στις 10:00 το πρωί της Κυριακής στο κλειστό μας, για να αναχωρήσουμε για τα Μέγαρα, όπου θα  αντιμετωπίσουμε τη Ν. Πέραμο.
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ΠΟΠΟΒΑ, ΚΑΚΑΓΗ, ΛΙΟΛΙΟΥ Αγγ., ΜΠΟΥΡΕΛΙ, ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΣΙΜΙΤΖΗ, ΧΙΟΥ.

Για το β΄τμήμα των κορασίδων, οι πιο κάτω αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 10:30 στο κλειστό μας για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στις 12:00.
ΒΛΑΣΤΑΡΙΔΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΗ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΜΠΑΛΑΣΗ, ΝΑΚΗ, ΝΟΔΑΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ, ΜΟΙΡΑ Β.

Για το α΄ τμήμα των παγκορασίδων, οι πιο κάτω αθλήτριες πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 14:30 στο κλειστό μας για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσουμε στις 16:00 την ομώνυμη ομάδα.
ΑΓΓΕΛΗ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ, ΛΙΟΛΙΟΥ Αγγ., ΛΙΟΛΙΟΥ Γ., ΜΠΟΥΡΕΛΙ, ΝΑΚΗ, ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ.

Για το β΄ τμήμα των παγκορασίδων,  οι πιο κάτω αθλήτριες πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο στις 12:45 στο κλειστό μας, για να αντιμετωπίσουμε σε εντός έδρας αγώνα την Ευρυάλη.
ΑΓΓΕΛΗ, ΒΛΑΣΤΑΡΙΔΟΥ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ, ΜΟΙΡΑ Αγγ., ΜΠΟΥΡΕΛΙ, ΣΑΡΡΗ, ΣΥΝΑΠΙΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΒΕΚΚΟΥ, ΦΩΤΟΥ, ΧΑΝΟΥ Κ. ΧΑΝΟΥ Στ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...