Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Ήττα ύστερα από πολύ κακή εμφάνιση, δέχτηκε το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στον εκτός έδρας αγώνα στα Μέγαρα από τον ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ''Ο ΚΥΖΙΚΟΣ'' με 3-1 (25-14, 25-13, 21-25, 25-19). 
Όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των σετς, η ομάδα μας ήταν εκτός αγώνα και σε πολύ λίγα σημεία, είδαμε κάτι από Δραπετσώνα. Μπορεί να είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά αυτό δεν προυποθέτει, ότι θα αγωνιστούμε με τόση παθητικότητα, μοιρολατρεία και ηττοπάθεια.
Αυτή η ομάδα, στα 11 χρόνια ύπαρξης της, ξέρει να δημιουργεί αθλητές - ριες εμποτισμένους με το πνεύμα του νικητή, που σε ότι αντίξοες συνθήκες κι αν αγωνιστούν, με οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν καταθέτουν τα όπλα, αγωνίζονται, μάχονται, πονάνε και στο τέλος χαίρονται. Αντίθετες έννοιες, δε χωράνε στην ομάδα μας και καλά θα κάνουν κάποιες, να αλλάξουν πάνω απ΄ όλα φιλοσοφία και συμπεριφορές.
Όσον αφορά τον αγώνα, η Ν. Πέραμος ήταν ανώτερη και δίκαια ήταν η νικήτρια. 
Τώρα πια, όπως φαίνεται ο όμιλος μας, έχει ένα προφανέστατο φαβορί - το Αιγάλεω - το οποίο, πρέπει να κερδίσουμε και στους δύο αγώνες, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαριδάκη και της κας. Πανίδη.
ΑΠΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ: (Ζώρη) Δρίτσα, Κορδαλή, Δρακωνάκη, Σακελλαρίου, Ταζουδήμ, Δούκα (αρχ. 6άδα), Πετροπούλου, Παπαδάκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Σιμιτζή, Πόποβα, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Λιόλιου, Σαλτουρίδου, Κακαγή (λ), Αθανασάκη, Μπουρελί.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 06-01 04
----------------------------------------------------------------------
2. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 04-04 03 (2)
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 04-05 03 (1)
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 02-06 02  

2 σχόλια:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...