Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Η Παναχαϊκή στους «16» του Κυπέλλου, 3-1 τον Μακεδονικό

Η Παναχαϊκή πήρε το εισιτήριο για τις «16» ομάδες του Κυπέλλου Ανδρών. Νίκησε πριν από λίγο τον Μακεδονικό με 3-1 σετ και θα είναι στην κλήρωση που θα γίνει αύριο στις 12.00 στην ΕΟΠΕ με την συμμετοχή και των ομάδων της Volleyleague. Η Παναχαϊκή παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Στάθη Ντονά πήρε τη νίκη - πρόκριση.
Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι παίκτες της ομάδας της Ορεστιάδας οι οποίοι αύριο έχουν αγώνα Κυπέλλου με τη ΜΕΝΤ. Η αποστολή της Παναχαϊκής έφτασε στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα λόγω της καραμπόλας των 28 αυτοκινήτων που έγινε το πρωί στην Εγνατία στο ύψος της Βέροιας.
«Όσο πιο ψηλά»
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε στο pgeole.gr: «Είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε κόντρα σε μια μαχητική ομάδα, Ήταν ένα πολύ φορτωμένο 6ημερο για τα παιδιά, που ακόμη και την Κυριακή έκαναν προπόνηση και τους αξίζουν συγχαρητήρια που έβγαλαν αυτό το δύσκολο κομμάτι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, σιγά σιγά θα μπουν στο πρόγραμμα και οι τραυματίες-Ντονάς, Χρηστιάς- και όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε την αυριανή κλήρωση. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Κύπελλο, αλλά εξακολουθεί βασικός στόχος μας το πρωτάθλημα και η άνοδος».
«Δεν έχω παράπονο»
Ο προπονητής του Μακεδονικού, Φρέντι Μπρουκς δήλωσε στο volleyball.gr: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μία αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τρίτο σετ το ματς πήγε πόντο - πόντο. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο και δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε την Παναχαϊκή. Δεν έχω παράπονο γιατί αυτό που θέλαμε το πετύχαμε. Εγώ σαν προπονητής του Μακεδονικού, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας μου, πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, αλλά από ένα σημείο και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Όταν λοιπόν η Παναχαϊκή ξέφευγε με 4-5 πόντους, μετά γινόταν όλο και πιο δύσκολο να κυνηγάμε στο σκορ. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και καλή συνέχεια στο Κύπελλο».
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπόμπορας
Τα σετ: 17-25, 30-28, 23-25, 13-25.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπρουκς): Αλμαλής, Ντίαζ, Όσσας, Αγκουράς, Δάνας, Γουδελόπουλος / Τσιρέλης (λ), Σουρδίνος, Παπαζαχαρίας, Τσομπάνης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Βλαχοστάθης, Μ. Ρουμελιώτης, Πεφάνης, Π. Ρουμελιώτης, / Αχιλλεόπουλος (λ), Διονυσόπουλος, Μούρτζης, Χρηστιάς, Βανταράκης.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...