Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Στέλιος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ
Με νίκη ξεκίνησε το δικό της πρωτάθλημα και η ομάδα των παμπαίδων. Σε εκτός έδρας αγώνα επιβληθήκαμε του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με 3-0 (24-26, 21-25, 25-27). 
Όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των σετς, διεξήχθη ένας αμφίροπος αγώνας, αλλά η ομάδα μας επέδειξε στα κρίσιμα σημεία την απαιτούμενη συγκέντρωση και έφυγε νικήτρια από την Ηλιούπολη.
Αυτή η νίκη, έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι η ομάδα μένει μέσα στο στόχο της που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, γεγονός που αν πραγματοποιηθεί, θα σημάνει την επάνοδο της Δραπετσώνας σε πρωταγωνιστικές θέσεις στα αρσενικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ, μετά από καιρό. 
Η γενιά αυτών των παιδιών, μπορεί να γράψει τη δική της πορεία στο χώρο, όπως και οι προκάτοχοι τους, που τώρα πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α2 με το αντρικό μας τμήμα και θα αποτελεί δικαίωση των κόπων του προπονητή τους κ. Τ. Καλόβολου και του έφορου της ομάδας κ. Λ. Κογκαλίδη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Παπαδογιάννη και της κας. Σιδέρη.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (Λιόντος) Συνοδινός - Καμήλος, Ρούμπεσης - Μπακλαβάς, Λάβδας, Μαρκόπουλος, Φραπάκης, Αισαλάκης, Βακοίλης (λ), Μπαρούτας, Σιωμάς Αν., Τρυφωνόπουλος, Σιωμάς Γ.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Κογκαλίδης, Ανδρεόπουλος, Καλόβολος, Παύλου, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 03-00 02
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-00 02
-------------------------------------------------
3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 00-03 01
4. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 00-03 01
5. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 00-00 00
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...