Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η 1η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Με το δεξί μπήκε η Ελπίς Αμπελοκήπων στην προημιτελική φάση του Α' ομίλου που διεξάγεται στα Τρίκαλα, καθώς στον εναρκτήριο αγώνα επικράτησε με 3-2 απέναντι στον Πιερικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη και παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας της Κατερίνης στο τρίτο σετ, η νίκη αποδείχτηκε απλά θέμα χρόνου. 
Λίγο αργότερα, ο «οικοδεσπότης» Ασκληπιός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Νέων Μουδανιών και να φτάσει έτσι στη νίκη που του δίνει ώθηση για τη συνέχεια. 

Α’ Όμιλος (Τρίκαλα)

Σάββατο 27/4/2013

ΣΦΚ Πιερικός - Ελπίς Αμπελοκήπων 1-3 (18-25, 15-25, 25-19, 19-25)
ΣΦΚ Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδωρίδου.
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καλαντάτζε, Καραμούτζα, Λέμπα, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Σουπιώτη (λ), Μούχλια, Καρακατσάνη, Ντονοπούλου, Μαμουλασβίλι, Φωτιάδου.

Ασκληπιός Τρικάλων - Νέα Μουδανιά 3-0 (25-14, 25-13, 25-18)
Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Κουκούτη Ι. (λ), Λεπενιώτη, Μουζακιάρη, Κουκούτη Ο., Προβίδα.
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα): Γκιρανίδου, Αρνάκη, Νικούλη, Παλιούρα, Μάνου, Μυλωνά, Ευτατόγλου (λ), Οπλασμένη, Κουζίνα.

Η ΕΑΛ πάλεψε για την έκπληξη, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Άρη, κατακτώντας το πρώτο σετ, έχασε όμως, το δεύτερο στις λεπτομέρειες και τελικά οι «κίτρινες» μετέτρεψαν σε μονόλογο το τρίτο και τέταρτο σετ, φτάνοντας σε μία σχετικά εύκολα νίκη μετά το 1-1.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια ξεκίνησε με το δίποντο τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στην Καλαμπάκα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ηρακλής Ιωαννίνων πήρε τελικά τους δύο βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα αξιόμαχο Ερμή Δράμας και έπειτα από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. Ο Ερμής προσπάθησε για το κάτι παραπάνω, οδηγώντας το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά εκεί οι Γιαννιώτισσες ήταν καλύτερες.

Σάββατο 27/4/2013
ΕΑ Λαρίσης - Άρης 1-3 (26-24, 24-26, 16-25, 14-25)
ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας Πέτρος): Μαδένογλου, Κοντονάσιου, Τάση, Σουλτούκη, Μπέη, Καλαμάτα, Λάμαρη (λ), Γεροκώστα, Ντιμπουρλιάνγκα, Καμπέρη.
Άρης (Σουρβαλής Ιωάννης): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά, Παπαδοπούλου (λ), Λαϊνάκη, Μπουλιώνη, Σαρηγιανίδου, Μπουσνάκη, Κωνσταντινίδου.

Ερμής Δράμας - Ηρακλής Ιωαννίνων 2-3 (23-25, 25-23, 12-25, 25-20, 08-15)
Ερμής Δράμας (Θεοδωρίδης Σοφοκλής): Χατζούδη, Στάικου, Κιτσιούκη Σ., Ελευθεριάδου, Παρλόγλου, Καρατισίδου, Σωτήρογλου (λ), Ναφαναηλίδου, Γκουτσιούδη, Γαϊτανίδου, Ζωγραφίδου, Κιτσιούκη Σ..
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος Κώστας): Χαμπηλομάτη, Καλαμαρίδου, Λώλη, Τόσκα, Ζιώγου, Αδάμου, Λέρα (λ), Καμηνά, Ποντίκη, Φασούλη.

Η βαθμολογία
1. Αρης 2 (3-1)
2. Ηρακλής Ιωαννίνων 2 (3-2)
3. Ερμής Δράμας 1 (2-3)
4. ΕΑΛ 1 (1-3)

Ο Παναθηναϊκός και τα Χανιά ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον Γ’ όμιλο της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενείται στο κλειστό της Μεταμόρφωσης.
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου ο ΠΑΟ προηγήθηκε εύκολα με 2-0, αλλά η Κόρινθος μείωσε σε 2-1 και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ, όμως μία επίθεση της Μαρίας Σωτηρίου έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι.

Τα σετ: 18-25, 20-25, 25-19, 25-27 ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη): Γκιάτα, Αλατζάκη, Τσέλικα, Βενετσάνου, Βλάχου, Κοντογιάννη, Αγγιστριώτη -λ Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ευθυμία, Κεφαλά Ελευθερία, Αποστολάκη, Κουμούτσου –λ / Ρουσάκη, Αγγελή, Ζαρκαδούλα, Γεωργακοπούλου, Μαρκουλάτου
Στο δεύτερο ματς είχαμε συνεχόμενες ανατροπές, αλλά τα Χανιά κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στο Νηρέα Χίου.
Τα σετ: 25-18, 22-25, 18-25, 25-20, 15-7 Χανιά (Πιπεράκης): Τσουρνιπάκη, Τσελάνη, Σφυρή, Βακαλοπούλου, Σκιτζή, Τουσάκη, Παπαδάκη -λ Νηρέας Χίου (Κυλαδίτης): Κατσοπούλου, Παγώνη, Θωαμίδου, Καράβολου, Κωστάλα, Σουλτάνη, Γιαννακαριώτη –λ / Καζάκα, Κάσσου
Η βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 3-1 2
2.Χανιά 3-2 2
3.Νηρέας 2-3 1
4.Κόρινθος 1-3 1

Εμφατική νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του Δ' ομίλου της Προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 επί του ΓΣ Αργούς. Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν αυτή που ξεχώρισε στο κλειστό της Μεταμόρφωσης με εκείνη της Πελοποννήσου να μην καταφέρνει να ακολουθήσει.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος, το Αιγάλεω μετά από αμφίρροπη μάχη (με εξαίρεση την άνετη επικράτηση του στο β’ σετ) επικράτησε με 3-1 σετ των Νέων Βύρωνα. Οι  τυπικά φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 και πάλεψαν για το κάτι παραπάνω, αλλά το Αιγάλεω δεν τους το επέτρεψε.

Δ’ Όμιλος (Μεταμόρφωση)

Ηρακλής Κηφισιάς - ΓΣ Άργους 3-0 (25-07, 25-16, 25-12)
Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος): Σταθοπούλου, Μολδοβανίδη, Πρόκτερ, Λιόντα, Γκρέκα, Κορναράκη, Οικονομοπούλου (λ), Παπαδάτου, Πανταζοπούλου, Μαυράκου.
ΓΣ Άργους (Μπούκουρας): Παπασπυροπούλου, Νικολίτσα, Πιρλαντεάνου, Καραμούντζου, Παναγιωτοπούλου, Χιόνη, Μπούκουρα (λ), Σιαμπλή, Ιωάννου, Πετσέλη.

Αιγάλεω - Νέοι Βύρωνος 3-1 (25-23, 25-11, 19-25, 25-21)
Αιγάλεω (Αντωνιάδου): Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντέγεβιτς, Αναστασιάδη (λ), Κομπορόζου.
Νέοι Βύρωνα (Παπαδούρης): Παπασταυρή, Ακριτίδου, Χατζηαγγελή, Χριστοπούλου, Κουτέλη, Τσαϊκόφσκι, Μάρη (λ), Ντότη, Ιατρού.

Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Κηφισιάς 2 (3-0)
2. Αιγάλεω 2 (3-1)
3. Νέοι Βύρωνος 1 (1-3)
4. ΓΣ Άργους 1 (0-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...