Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Μία αλλαγή: Την Κυριακή αντί της Καράγιωργα, θα έλθει η Φώτου.

Με δύο αγώνες το Σαββατοκύριακο αυτό κλείνει η περίοδος και για το α΄ τμήμα των παγκορασίδων μας.
Συγκεκριμένα για αύριο Σάββατο στις 14:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αντιμετωπίσουμε σε εντός έδρας αγώνα το ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, οι πιο κάτω αθλήτριες: Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Καράγιωργα, Χάνου Στ., Ευσταθιάδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Αγγέλη, Χάνου Κ., Συναπίδου, Μπουρέλι.
Την Κυριακή στις 18:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσουμε στο ''Π. ΣΑΛΠΕΑΣ'', τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ, οι εξής αθλήτριες: Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Αγγέλη, Χάνου Κ., Συναπίδου, Μπουρέλι, Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Καράγιωργα, Χάνου Στ., Μπαλίδη.
Αγωνιστικά χρειαζόμαστε μία νίκη στους δύο αγώνες αυτούς, ώστε να καταλάβουμε την 1η θέση στον όμιλο μας, που θα σημαίνει την κατάκτηση της 17ης θέσης του φετινού πρωταθλήματος, η οποία είναι εκτός στόχων μας, αφού στοχεύαμε για ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...