Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΜΑΝΩΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ MVP ΤΟΥ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ψηφίστηκε MVP του final four της Σαντορίνης και έχοντας γεμίσει ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ξεκίνησε τις δηλώσεις με ένα σύνθημα... «Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό!» 

«Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων... ever» πρόσθεσε η Κύπρια ακραία που πριν από τρεις ημέρες έκλεισε τα 20 της χρόνια.

Για τη σημερινή κατάκτηση του Κυπέλλου σχολίασε: «Δείξαμε στο γήπεδο πόσο πολύ το θέλαμε. Μετά το πρωτάθλημα ήμασταν αχόρταγες, θέλαμε κι άλλο. Ήμασταν κουρασμένες, αλλά το ξεπεράσαμε και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία για αυτη την ομάδα. Είμαστε θεωρώ άξιες νταμπλούχες».

Για την κατάκτηση του νταμπλ σημείωσε: «Δεν ξέρω τι μου συμβαινει... Μέσα σε δέκα ημέρες κάναμε τέσσερις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και είναι τεράστιο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό».

Για την προσωπική της διάκριση είπε: «Είναι τιμή μου να κερδίζω ένα τέτοιο βραβείο στον Ολυμπιακό. Κάθε μία παίκτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και άξιζε αυτό το βραβείο και τους το χαρίζω».

Όσο για το αν πίστευε, ερχόμενη στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό, πως θα ζούσε τέτοιες στιγμές, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και προσπαθώ να το συνηδειτοποιήσω. Ήξερα πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος που παίρνει πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω πως θα μας... ξημέρωνε ένα νταμπλ. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά στο τέλος η ομάδα μου ήταν μια γροθιά και πιστέψαμε στο νταμπλ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...