Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ VOLLEYBALL CAMP ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΑΝ ΚΟΒΑΖΙΤΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξάγεται εδώ και 3 ημέρες το 1ο volleyball camp του συλλόγου μας με το Ζόραν Κόβαζιτς.
Ήδη τα κορίτσια που μετέχουν, έχουν διδαχτεί αρκετά τα οποία θα τα βοηθήσουν πάρα πολύ στη μετέπειτα πορεία τους στο χώρο και στις προπονήσεις των ομάδων τους. 
Σε όλες τις μέχρι τώρα προπονήσεις, μετέχει η διεθνής αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση, η οποία και ξεκίνησε την πρώτη ημέρα την προθέρμανση των αθλητριών με αεροβική, που ενθουσίασε τα κορίτσια, τα οποία παρά την κούραση τους, φεύγουν με το χαμόγελο από τις προπονήσεις, δείχνοντας ότι την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για την παρακολούθηση αυτού του camp, θέλουν να τη γευτούν μέχρι το τέλος και σε όλη τη διάρκεια του.
Ο σύλλογος μας, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της εποχής μας και θέλοντας να δώσει το δικαίωμα στην παρακολούθηση του camp σε όσα περισσότερα κορίτσια, αλλά και αγόρια θέλουν, καλεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που παραδίδει ο κ. Κόβαζιτς και οι συνεργάτες του, να έρθουν και να τα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ από τις εξέδρες του γυμναστήριου.
Αυτήν την απόφαση, πήραμε γιατί παρακολουθώντας τις εργασίες του πρώτου τριήμερου, κρίνουμε ότι πρόκειται πραγματικά για μια τεράστια ευκαιρία για όλους να μπορέσουν να αντλήσουν όσα περισσότερα μπορούν από τη μεταδιδόμενη γνώση του κ. Κόβαζιτς. Και αν το οικονομικό είναι τροχοπέδη για κάποιους, με την απόφαση αυτή θα μπορούν - έστω και από την εξέδρα -  να το παρακολουθήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι το camp, συνεχίζεται μέχρι τη Μ. Πέμπτη και ώρες 12:00 - 14:30 και μετά το Πάσχα από Τρίτη και τις ίδιες ώρες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...