Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με μία ακόμα πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου μας, συνεχίζεται η άοκνη προσπάθεια αναζήτησης πόρων, ώστε να συντηρηθεί το τμήμα βόλει του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, από σήμερα ο σύλλογος μας εντάσσεται στην υπηρεσία ηλεκτρονικής υποστήριξης στο omadanet.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.omadanet.gr/drapetsonavolley, μπορείτε να καταχωρήσετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, το ποσό που επιθυμείτε για την οικονομική ενίσχυση της αγαπημένης σας ομάδας. Η διαδικασία είναι απλή:
Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με Πιστωτική κάρτα ή PayPal.
Σας ενημερώνουμε ότι άμεσα με την κατάθεση, θα επικοινώσουμε με τον καταθέτη, ώστε να του αποδώσουμε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για τη φορολογική του χρήση. 
Ελπίζουμε αυτή τη νέα υπηρεσία, να την αγκαλιάσουν οι φίλοι της ομάδας μας (κοντινοί και μακρινοί) και να αποδώσει πάνω από τα αναμενόμενα.
Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κι άλλες εκπλήξεις, οι οποίες για μια ακόμα φορά θα κάνουν αίσθηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...