Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

''ΕΦΥΓΕ'' Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΒΙΑΔΗΣ


Πέθανε χθες το βράδυ σε ηλικία 66 χρονών ο πρών δήμαρχος Δραπετσώνας και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου μας Γιώργος Αραβιάδης, από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι του.
Ο εκλιπών, υπήρξε δήμαρχος της πόλης μας το διάστημα 2003-2006 και Πρόεδρος του συλλόγου μας από το Μάιο του 2003, μέχρι το Μάιο του 2005.
Συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα επιτυχίες του συλλόγου μας, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλιο του Θωμά Μπίμη, στην Αθήνα το 2004, στο άθλημα των καταδύσεων και τις 7ες Ολυμπιακές νίκες των Γιάννη Γαβριηλίδη και Σωτήρη Τράκα στο ίδιο άθλημα στους ίδιους Ολυμπιακούς αγώνες και με το πρωτάθλημα του αντρικού τμήματος του βόλει στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, το 2004.
Από το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζεται στη σύζυγο του Βάσω και στους γιους του Μάκη και Θεόφιλο, τα συλληπήρια μας. Να είναι καλά να τον θυμούνται.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16:00 από τον Ιερό Ναό του Αγ. Φανουρίου.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Αραβιάδης, καθιστός με το κύπελο του πρωταθλητή της Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, με το αντρικό τμήμα του βόλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...