Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΟ GOOGLE STREET VIEW ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


Εθεάθη σήμερα στους δρόμους της Δραπετσώνας το αυτοκίνητο της google street view να φωτογραφίζει τους δρόμους της πόλης μας. Δηλαδή από δω και πέρα θα μπορούμε να βλέπουμε τους δρόμους της πόλης μας και πανοραμικά.

Τι είναι το Street View;

Με το Street View η υπηρεσία Google Maps φτάνει σε ένα νέο επίπεδο και επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν και να περιηγηθούν σε μια περιοχή, με πανοραμικές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το επίπεδο του εδάφους. Για πρόσβαση στις εικόνες αυτές, οι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν drag-and-drop το σχετικό εικονίδιο σε οποιονδήποτε δρόμο είναι χρωματισμένος με μπλε. Μπορούν να κινηθούν κατά μήκος δρόμων ή να κοιτάξουν τριγύρω τους, με θέα 360 μοιρών.
Είναι χρήσιμο το Street View;
Το Street View έχει πολλές και διάφορες πρακτικές χρήσεις. Χρησιμοποιώντας το Street View μπορείτε εύκολα να βρείτε την ακριβή τοποθεσία για ένα σημαντικό ραντεβού ή το κοντινότερο καφέ, να σχεδιάστε μια έξοδο για φαγητό σε ένα εστιατόριο με τους φίλους σας ή να βρείτε το καλύτερο σημείο απ’ όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε έναν μαραθώνιο ή μια παρέλαση.

Εάν μετακομίζετε, ακόμα κι εάν αλλάζετε πόλη, μπορείτε να κερδίσετε χρόνο ελέγχοντας ακίνητα και την γύρω περιοχή εκ των προτέρων, αλλά και παίρνοντας τις οδηγίες για να φτάσετε ως εκεί. Το Street View σας επιτρέπει να δείτε ένα ξενοδοχείο ή μια παραθεριστική οικεία πριν την νοικιάσετε ή κλείσετε δωμάτιο, και να εξερευνήσετε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τέλεια! Πώς μπορώ να το δω;
Το Street View είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Για να πάρετε μια ιδέα του πως είναι το Street View κατευθυνθείτε με το Google Maps στη Γαλλία για να δείτε τον Πύργο του Άιφελ, στην Times Square της Νέας Υόρκης ή στην Όπερα στο Λιμάνι του Σύδνεϋ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...